Circulatia va fi sistata astazi pe circa 30 de strazi din capitala, in legatura cu vizita presedintelui turc.

Publicat:16.10.2018, 17:09

Traficul va fi suspendat pe aceste strazi in jurul orei 11, atunci cand cortegiul presedintelui turc se va porni de la aeroport catre presedintie. 

Circulatia pe strazile anuntate de autoritati va fi sistata pe rand. Adica, fiecare portiune de drum va fi blocata doar atunci cand va trece cortegiul presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan.


Harta drumurilor blocate:

Pe strazile pe care se va deplasa cortegiul prezidential vor fi sistate si lucrarile de reparatie a drumurilor, de defrisare a arborilor.

Lista strazilor/Demersul SPPS:

Pregatirile pentru vizita lui Recep Erdogan sunt in toi la Presedintie. In timp ce zeci de muncitori pun pavajul, spala trotuarul si lucreaza de zor, militarii fac repetii printre maturi si caldari, astfel ca maine, cand presedintele Turciei va veni la inaugurare, totul sa fie ca la carte.

Curtea Presedintiei era ieri plina de oameni si de forfota. In fata cladirii militari faceau ultimele repetitii.  Si in timp ce muzica de fanfara rasuna, zeci de muncitori lucrau cu sarguinta.

Daca la intrarea principala, printre havuzuri, muncitorii stateau cu maturile in maini si deja curatau locul, la cea dinspre strada Maria Cebotari mai este mult de lucru.

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, care urmeaza sa ajunga maine la Chisinau, si-a trimis automobilul cu o zi inainte in tara noastra. Potrivit runway 08, masina a fost adusa cu un avion militar Airbus Military A 400, pe aeroportul de la Chisinau.

Astfel, astazi si maine traficul va fi blocat pe circa 30 de strazi din capitala. Circulatia va fi temporar interzisa pe bulevardul Stefan cel Mare, pe Dacia, strada Bucuresti, Mihai Eminescu si pe alte artere pe unde se va deplasa coloana prezidentiala.