Gropile din Chisinau sunt adevarate capcane pentru soferi. Acestia au nevoie de nervi de otel si multa atentie pentru a evita gaura imensa formata pe strada Montana din capitala.

Publicat:11.02.2018, 11:52

Imaginile au fost transmise in redactie de catre un vizitator al site-ului PROTV, care ne-a lasat si un mesaj: "Noi, locuitorii strazii Montana, ne-am adresat la Primaria mun. Chisinau si la S.A. Apa-Canal Chisinau cu problema privind deteriorarea drumului  la interesctia strazilor Montana si Calusarilor. In urma spargerii tavii, saptamana trecuta, si, dupa interventia lucratorilor S.A. Apa-Canal Chisinau, s-a deteriorat o mare portiune de drum, ceea ce prezinta pericol pentru transport si pietoni. Pe timp de noapte au fost cazuri ca s-a prabusit o masina si au cazut oameni in groapa formata. Cu zi ce trece asfaltul se darama tot mai mult, iar graopa se adanceste, nu avem pe unde trece. Am solicitat raspuns si interventia dum-lor pentru solutionarea problemei cat mai rapid si am fost ignorati. De 2 saptamani nu se rezolva nimic si nici macar un raspuns nu am primit."

Potrivit celor de la Apa-Canal, ei nu poarta nici o raspundere, deoarece nu au intervenit cu lucrari la aceasta adresa, insa urmeaza sa investigheze cazul.