In urmatoarele doua zile, sambata si duminica, pe mai multe strazi din capitala va fi suspendat traficul rutier, in legatura cu organizarea competitiei de ciclism " Chisinau Criterium - 2018".

Publicat:11.05.2018, 09:56

Sâmbata, 12 mai 2018: Va fi suspendat traficul rutier pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt, în perimetrul strazilor Mitropolit G. Banulescu-Bodoni – Al. Puskin. Circulatia transportului va fi redirectionata pe strazile adiacente, iar autobuzele si troleibuzele de pe rutele municipale vor circula pe str. Bucuresti.  

Duminica, 13 mai 2018: Va fi suspendat traficul rutier pe urmatoarele strazi: Piata Marii Adunari Nationale – bd. Stefan cel Mare si Sfânt (în perimetrul strazilor Al. Lapusneanu – Armeneasca) – str. Vlaicu Pârcalab – str. Veronica Micle – str. Mihai Eminescu – str. Vasile Alecsandri – str. Armeneasca.

Circulatia transportului public va fi organizata dupa cum urmeaza: 

 Troleibuze:

Rutele nr. 7, nr. 10, nr. 24 si nr. 25 – vor circula pe un traseu scurtat, pâna la str. Albisoara (statia Circul „Chisinau”). 

Rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8 si nr. 22 – vor fi redirectionate pe str. Bucuresti.  

Rutele nr. 30 si nr. 31 – de pe bd. Dacia pe str. Bucuresti, str. Mitropolit G. Banulescu-Bodoni, str. Mihail Kogalniceanu, str. Al. Puskin, str. Bucuresti, bd. Dacia si în continuare pe traseul stabilit.  

Ruta nr. 2 – de pe str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, str. Bucuresti, str. Ciuflea, viaduct „Centru – Botanica” si în continuare pe traseul stabilit. 

Ruta nr. 29 – de pe str. Mihai Viteazul pe str. Columna, str. Henri Coada, Piata „Dimitrie Cantemir”, bd. Stefan cel Mare si Sfânt, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, str. Mircesti si în continuare pe traseul stabilit. 

Autobuze:

 Ruta nr. 26 – se suspenda. 

Ruta nr. 5: Tur – de pe str. Mitropolit G. Banulescu-Bodoni pe str. Columna, str. Ismail, bd. Stefan cel Mare si Sfânt si în continuare pe traseul stabilit; Retur – de pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun, str. Al. Puskin si în continuare pe traseul stabilit. 

Ruta nr. 11 – de pe str. Tighina pe str. Bucuresti, str. Mitropolit G. Banulescu-Bodoni si în continuare pe traseul stabilit. 

Rutele nr. 17 si nr. 46 – de pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt pe str. Al. Sciusev, str. Bucuresti, str. Ismail, bd. Stefan cel Mare si Sfânt, str. Ciuflea, str. Bucuresti, str. Al. Sciusev si în continuare pe traseul stabilit. 

Ruta nr. 122: Tur – de pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt pe str. Al. Sciusev, str. Bucuresti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi si în continuare pe traseul stabilit.  Retur – de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. Bucuresti, str. Al. Sciusev, bd. Stefan cel Mare si Sfânt si în continuare pe traseul stabilit. 

Microbuz: 

 Rutele nr. 116 si nr. 129 Tur – de pe bd. Grigore Vieru pe str. C. Tanase, str. Mitropolit G. Banulescu-Bodoni, str. Alexandru cel Bun, str. Columna, str. Mihai Viteazul, str. Al. Sciusev, str. 31 august 1989 si în continuare pe traseele stabilite.  Retur – de pe str. Alexe Mateevici pe str. Al. Puskin, str. Bucuresti, str. Al. Sciusev, str. Mihai Viteazul, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna si în continuare pe traseele stabilite. 

Ruta nr. 114: Retur – de pe str. 31 august 1989 pe str. Vasile Alecsandri, str. Bucuresti si în continuare pe traseul stabilit.      

Ruta nr. 138 – va circula pe un traseu scurtat pâna la str. Columna. 

Ruta nr. 178 – de pe bd. Dacia pe str. Bucuresti, str. Ismail, bd. Stefan cel Mare si Sfânt, str. Ciuflea si în continuare pe traseul stabilit. 

Ruta nr. 192 – de pe str. Armeneasca pe str. Bucuresti, str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Armeneasca si în continuare pe traseul stabilit.