Google+

Atentie soferi. O portiune din strada 31 August este inchisa. Pana cand conducatorii auto nu vor putea circula pe acolo - GALERIE FOTO

Traficul rutier pe strada 31 August 1989, in perimetrul strazilor Vasile Alecsandri - strada Armeneasca, este suspendat. Acolo au loc lucrari de amenajare a Targului de Craciun organizat de Guvern.

 

In aceasta dimineata pe strada 31 august:

 

 

 

 

 

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 09 decembrie – 23 decembrie 2018, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul: str. Vasile Alecsandri – str. Armenească. 

 

Măsura luată de autorităţile locale, este impusă de prelungirea executării lucrărilor pe tronsonul menţionat, în cadrul proiectului de reconstrucţie a trei străzi din zona centrală a capitalei. 

 

În perioada de referinţă, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează:

 

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.  

 

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

 

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

 

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. Bucureşti, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.

 

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn