Traficul rutier pe strada 31 August 1989, in perimetrul strazilor Vasile Alecsandri - strada Armeneasca, este suspendat. Acolo au loc lucrari de amenajare a Targului de Craciun organizat de Guvern.

Publicat:10.12.2018, 06:12

In aceasta dimineata pe strada 31 august:

Primaria municipiului Chisinau informeaza ca în perioada 09 decembrie – 23 decembrie 2018, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul: str. Vasile Alecsandri – str. Armeneasca. 

Masura luata de autoritatile locale, este impusa de prelungirea executarii lucrarilor pe tronsonul mentionat, în cadrul proiectului de reconstructie a trei strazi din zona centrala a capitalei. 

În perioada de referinta, circulatia transportului public va fi stabilita dupa cum urmeaza:

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt pe str. Alexei Sciusev, str. Bucuresti si în continuare pe traseul stabilit.  

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt pe str. Alexei Sciusev, str. Bucuresti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi si în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt pe str. Alexei Sciusev, str. Bucuresti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Sciusev si în continuare pe traseul stabilit.

 

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. Bucuresti, str. Armeneasca si în continuare pe traseul stabilit.

Conducatorii auto care traverseaza zona sunt rugati sa respecte semnalizarea rutiera temporara.