Google+

Au recrutat peste 45 de tinere de pe retele de socializare pentru show-uri erotice online: Cereau sume enorme de la clienti. Capul gruparii, retinut. Cine e acesta - VIDEO

Au recrutat peste 45 de tinere de pe retele de socializare pentru show-uri erotice online: Cereau sume enorme de la clienti. Capul gruparii, retinut. Cine e acesta - VIDEO
Embed:

Un barbat, capul unei grupari specializate in proxenetism a fost retinut de politie. Individul de 45 de ani este cetatean al Statelor Unite ale Americii, stabilit in Republica Moldova.

 

 Potrivit politiei, barbatul, lider al unei grupari specializate in proxenetism, alaturi de o tanara de 25 de ani din Republica Moldova, timp de 2 ani au recrutat tinere prin intermediul retelilor de socializare si le determinau sa presteze show-uri sexuale in regim online.

 

Pentru aceste servicii, clienţii virtuali transferau sume enorme de bani pe contul deschis de cetăţeanul SUA în străinătate, iar ulterior, banii erau extraşi în numerar la diferite bancomate si bănci din Moldova.

 

Pana acum au fost indentificate 45 de femei cu varstele cuprinse intre 18 si 35 de ani.

 

Astfel, in urma perchezitiilor in studiourile unde tinerele practicau videochat-ul au fost gasite carduri bancare si alte obiecte ce dovedesc complicitatea si vinovatia celor doi.

 

Liderul grupului a fost arestat pentru 30 de zile, iar tânăra este cercetată în stare de libertate. A fost iniţiată o cauză penală pentru  „Proxenetism”, iar individul risca pana la 7 ani de inchisoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn