Google+

Autoritatile l-au identificat si retinut pe individul care ar fi batut si violat o tanara, intr-o cladire parasita din Straseni. Cine e suspectul -VIDEO

Autoritatile l-au identificat si retinut pe individul care ar fi batut si violat o tanara, intr-o cladire parasita din Straseni cu cateva zile in urma. Barbatul in varsta de 26 de ani din satul Tarsitei, raionul Telenesti a fost anterior judecat pentru viol.

 

Comunicatul emis:


"Bărbatul care ar fi violat o femeie în oraşul Străşeni, a fost REȚINUT!

 

Suspectul are 26 de ani, originar din satul Țîrşiţei, raionul Teleneşti, anterior judecat pentru pungăşie, furt şi viol.
Acesta a fost identificat în baza fotagrafiei şi imaginii transmise prin intermediul mass-media.

 

La poliţie a sunat o persoană şi a spus că a văzut imaginile la televizor şi că semnalmentele figurantului corespund cu o persoană care ar fi văzut-o în oraşul Străşeni.
 

 

Imediat poliţiştii au întreprins măsuri speciale de investigaţii şi de urmărire penală în vederea stabilirii datelor de identitate a figurantului şi locul aflării acestuia.

 

Astfel, suspectul a fost găsit în oraşul Străşeni, la domiciliul unde locuieşte temporar împreună cu concubina.
 

 

Bărbatul este reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă la 5 ani de închisoare. Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi implicării bărbatului la săvîrşirea infracţiunii.Poliţia aduce mulţumiri cetăţenilor şi surselor mass-media pentru implicare."

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn