Google+

( DOC ) Avocatul lui Ilan Shor a lucrat pentru Pavel Filip? - Mold-street.com

Andrei Nastase, liderul Platformei Demnitate si Adevar si a partidului cu acelasi nume a publicat un set de documente care scot la iveala mai multe aspecte din activitatea premierului desemnat Pavel Filip in functie de director general al interprinderii Tutun CTC, noteaza Mold-street.com.Cheltuieli nemotivate, contracte nerespectate, prejudicierea regulata a bugetului de stat, incalcarea drepturilor angajatilor, manipularea tranzactiilor cu firme straine prin diferente de curs valutar, tranzactii dubioase intre Tutun CTC si SA Bucuria. Acestea sunt doar o parte a probelor acumulate de protestatari care reflecta abuzurile si fardelegile premierului desemnat, Pavel Filip. 

 

Intre documente figureaza si o nota semnata de procurorul Andrei Sajin din cadrul sectiei investigatii financiar-economice si protectia drepturilor omului a Procuraturii Generale, in care se face trimitere la rezultatele unei revizii financiare care a depistat mai multe incalcari.

 

La fel este mentionat ca revizia a depistat ca imediat dupa venirea lui Pavel Filip la conducerea Tutun CTC a fost semnat un contract de prestare a serviciilor juridice cu SRL Legalarte in valoare de 248 000 de lei.

 

Fondator si administrator al acestei firme este avocatul Denis Ulanov, iar partener apare si Svetlana Ulanov.

 

Curios este ca Denis Ulanov a fost anul trecut, avocatul lui Ilan Shor, exact in perioada in care omul de afaceri a fost plasat in arest la domiciliu in dosarul intentat de procurori pe cazul fraudelor de la Banca de Economii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa poze: Andrei Nastase via Facebook

 

Citeste continuarea pe Mold-street.com


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn