Barbatul, invinuit ca si-a ucis iubita, a pus-o intr-o geanta si a aruncat-o in lacul de la Gratiesti, este nemultumit de felul cum se investigheaza cazul. La prima sedinta de judecata, acesta a cerut anchetatorilor sa faca expertize suplimentare. Instanta, insa, i-a respins demersul, scrie Anticoruptie.md.

Publicat:18.09.2018, 08:45

“- Copia deciziei de acuzare, ati primit-o?-Da, doar ca nu este intreaga, lipseste   expertiza traseologica, sunt neclaritati. Asupra expertizei sunt multe intrebari!”

Potrivit avocatului, barbatul in varsta de 32 de ani nu recunoaste faptul ca ar fi omorat tanara, originara din orasul Cricova. 

Mihail ZERO, AVOCAT: “El nu isi recunoaste vina. Totodata, se declara nevinovat. La fel nu este de acord cu diferite actiuni ale organului de urmarire penala.”

 Procurorul de caz sustine ca individul a recunoscut doar faptul ca ar fi dezmembrat victima, deoarece s-a fi speriat cand a vazut ca ea s-ar fi sinucis.

Igor BULIGA, PROCUROR: “- Cum isi justifica el actiunile? -Ascultam pozitia, recunoaste faptul dezmembrarii, aflarii cu victima. - Am inteles ca el spune ca victima s-ar fi sinucis? - Aceasta este versiunea lui de aparare, primele declaratii asa au fost, urmeaza sa prezentam probe clare in instanta.”

Igor Psenicica este invinuit ca in luna mai ar fi omorat tanara de 20 de ani cu care se afla in concubinaj. Corpul fetei a fost gasit decapitat si dezmembrat, intr-o geanta aruncata pe malul lacului din Gratiesti in luna mai al acestui an. Daca va fi gasit vinovat, individul risca inchisoare pe viata.