Google+

Bradul din PMAN va fi inaugurat astazi, la 18:00. Silvia Radu: "Invit toti chisinauienii la inaugurare"

Bradul cumparat de Silvia Radu si instalat in PMAN va fi inaugurat in aceasta seara, la ora 18:00. Despre acest lucru a anuntat primarul interimar la sedinta saptamanala a serviciilor Primariei.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: "Seara vom aprinde luminitele in PMAN. Astazi, oficial va fi inaugurat bradul. Inaugurarea va avea loc la 18:00. Eu cu drag invit toti chisinauienii la inaugurare, si nu doar chisinauienii si toata lumea care vrea sa vina.

Decorarea ati vazut ca a avut loc aseara. Le multumesc tuturor celor care au lucrat cot la cot si au impodobit bradul. S-a lucrat in conditii grele si sunt mandra de acesti oameni."

 

Primaria va organiza si un concert astazi in PMAN. La eveniment vor participa vedete din Republica Moldova, printre care: Radu Dolgan, Serj Kuzenkoff, Igor Rusu, Lenuţa Gheorghiţă, Maria Iliuţ, Fraţii Corduneanu, Formaţia „Megapolis”. 

 

Sambata dimineata, in centrul capitalei a ajuns bradul din Ucraina, procurat de catre Primarie cu 15 mii de lei. Pomul, despre care autoritatile spuneau ca va fi o surpriza pentru locuitorii capitalei, intrucat va fi cel mai inalt din Moldova a ajuns distrus la Chisinau. Suparata de modul in care arata bradul, Radu le-a cerut muncitorilor sa-l dea jos.

 

Ea a cumparat, din bani proprii, un alt brad, cel pe care autoritatile l-au ochit inca la inceputul lunii noiembrie. Primarita spune ca a dat pe el 10 mii de lei. Pomul are 19 metri si a fost taiat de pe teritoriul unei foste gradinite din sectorul Botanica al capitalei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn