Google+

Bradul din PMAN va fi inaugurat in aceasta seara. In cazul celui adus din Carpati, care a ajuns la Chisinau fara crengi, Silvia Radu a initiat o ancheta de serviciu - VIDEO

Bradul din PMAN va fi inaugurat in aceasta seara. In cazul celui adus din Carpati, care a ajuns la Chisinau fara crengi, Silvia Radu a initiat o ancheta de serviciu - VIDEO
Embed:

Bradul cumparat de Silvia Radu si instalat in Piata Marii Adunari Nationale va fi inaugurat in aceasta seara la ora 18. Silvia Radu il acuza pe liberalul Valeriu Munteanu ca i-a organizat farsa cu pomul din Carpati si a initiat o ancheta de serviciu. Munteanu sustine ca ceea spune Radu este absurd si ca el nu are nici o vina, ca bradul a ajuns la Chisinau fara crengi. Mai mult, el spune ca nu va participa la inaugurare.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: “Dvs cunoasteti foarte bine cine este aceasta persoana, nu mai vreau sa vorbesc despre aceasta, eu il desconsider. Va referiti la domnul Munteanu?- Da.”

 

Silvia Radu este convinsa ca liberalul Valeriu Munteanu are o parte din vina ca bradul din Carpati a ajuns fara ramuri la Chisinau. In replica, Munteanu sustine ca ceea ce spune Radu este absurd.

 

Valeriu MUNTEANU, MEMBRU PL: “Prin sms, am folosit un motofierastrau teleghidat. Nu am trimis nimanui sms-uri.”

 

 Munteanu insista ca Silvia Radu nu a avut autorizatie sa taie al doilea brad din curtea unei foste gradinite.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: Eu personal nu am taiat acest pom. Eu inteleg ca toti vor sa ma vada umbland cu toporul si sa tai pomul, asa cum pe facebook ma deseneaza.”

 

Valeriu MUNTEANU, MEMBRU PL: “Insist ca al doilea brad a fost taiat fara autorizatie si fara a plati pentru daunele aduse mediului. Nu poate fi considerat un brad al Chisinaului, este un brad oligarhic. Locuitorii capitalei si replublicii trebuie sa se gandeasca daca sa vina sau nu.” 

 

Silvia Radu a initiat o ancheta de serviciu, care va face lumina in acest caz.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR:Suma totala v-am zis ca comisia trebuie sa stabileasca cine a cheltuit, cat a cheltuit, pentru ce a cheltuit. Ii vom aduce pe cei responsabili in fata.”

 

Intr-o postare pe facebook, in care s-a plans europenilor ca nu se poate intoarce la primarie, primarul suspendat Dorin Chirtoaca a  scris ca bradul instalat in Piata Marii Adunari Nationale a fost taiat ilegal. Acestaa fost cumparat de Silvia Radu cu 10 mii de lei dupa ce pomul din Ucraina, despre care autoritatile spuneau ca va fi cel mai inalt din Moldova, a ajuns la Chisinau fara crengi.El a fost dat jos la numai cateva ore dupa ce a fost instalat.

 

Muncitorii, care prin ploaie au taiat, transportat si au instalat al doilea brad nu vor fi platiti, ci isi vor lua o zi libera spune edilul. Nici agentii de patrulare, care au escortat bradul din sectorul Botanica pana in Piata Marii Adunari Nationale la fel nu vor primi nici un banut, deoarece si-au exercitat atributiile de serviciu, spune Silvia Radu. Pomul instalat in Piata Marii Adunari Nationale are 19 metri si a fost impodobit cu jucarii cumparate din Germania, costul carora nu a fost facut public de municipalitate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn