Buteliile de gaz au fost interzise in comertul ambulant. Astfel, acestea nu vor mai fi gasite in chioscuri, tarabe, rulote, remorci si aparate automate pentru vanzari. Dispozitia a fost semnata ieri de catre primarul interimar Ruslan Codreanu.

Publicat:12.10.2018, 06:21

Comunicatul emis de Primaria Municipiului Chisinau:


"Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a dispus interzicerea folosirii buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unitatilor de comert ambulant si stationare provizorii de pe teritoriul municipiului Chisinau.

Decizia a fost luata ca urmare a folosirii ilegale de catre unii agenti economici a buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unitatilor de comert ambulant si stationare provizorii. Prin urmare, se interzice utilizarea buteliilor de gaz lichefiat în chioscuri, tonete, automagazine specializate, remorci, rulote de tip comercial, tarabe, tejghele si aparate automate pentru vânzari.

Potrivit dispozitiei primarului general interimar, preturile de sector vor evacua unitatile de comert ambulant si stationare provizorii care folosesc buteliile de gaz lichefiat în activitatea sa."