Google+

Cand ficatul are nevoie de protectie suplimentara

Nu numai abuzul de alcool poate cauza boli ale ficatului. Se considera ca si boala ficatului gras non-alcoolic (FGNA) evolueaza din cauza dereglarii digestiei, alimentatiei, cand grasimile se acumuleaza in celulele ficatului in proportie de peste 5% din dimensiunile ficatului ca atare. Cu alte cuvinte, este vorba despre acumularea anormala a grasimii in ficat.Boala ficatului gras non-alcoolic se referă şi la un spectru larg de boli ale ficatului, începând de la ficatul gras (steatoză), până la steatoză cu inflamaţie şi de la necroză până la ciroză. Steatohepatită non-alcoolică (SHNA) reprezintă stadiul terminal al acestui spectru şi este asociat cu boala hepatica progresiva, fibroză şi ciroză.

 

Ficatul are un rol important în curăţarea organismului de substanţe nocive. El asigură organismului funcţia de protecţie şi „filtru”.

 

Factorii de risk care contribuie la afecţiuni hepatice (inclusiv FGNA): consumul de alcool (doza, durata şi tipul de alcool, obiceiurile de consum), fumatul, factorii de mediu, nutriţie parenterală, hepatita C, foamea/malnutriţie, obezitatea, intoleranţa la glucoză, diabetul zaharat tip 2 şi medicamente. 

 

De aceea, ficatul nostru are nevoie de protecţie suplimentară!

 

Rezalut® Pro este un medicament din Germania cu 300 mg de fosfolipide esenţiale îmbogăţite, care au un efect dublu: ajută la restabilirea membranelor celulelor hepatice afectate şi reglează nivelul de colesterol. 

 

Substanţa activă Rezalut® Pro a demonstrat un efect pozitiv asupra ficatului, protejîndu-l de acţiunea substanţelor toxice în modele experimentale. În acest mod Rezalut® Pro nu numai oferă ficatului posibilitatea de a restabili membranele celulare hepatice afectate, dar şi reglează nivelul de colesterol, în cazul când dieta sau alte măsuri non-medicamentoase (efortul fizic şi reducerea masei corporale) sunt ineficiente.

 

Rezalut® Pro se utilizează în forme uşoare de hipercolesterolemie (nivelul crescut al colesterolului), scăderea poftei de mîncare şi senzaţie de greutate în hipocondrul drept din cauza tulburărilor la nivelul ficatului şi alimentaţiei nesănătoase (hepatita toxică-nutritivă, hepatita alcoolică) şi inflamaţia cronică a ficatului (hepatita cronică) sau la tratarea cu medicamente care exercită influenţă negativă asupra ficatului. 

 

Rezalut® Pro se administrează cîte 2 capsule pînă la masă de 3 ori pe zi. Cura de tratament este prescrisă de medic. 

 

Informaţii mai detaliate despre Rezalut® Pro pot fi găsite prin deschiderea Prospectului: Informaţii pentru Utilizator/Pacient.

 

Acesta este un medicament. Acest medicament se eliberează fără prescripţie medicală. Citiţi cu atenţie prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţivă medicului sau farmacistului. Nr. de înregistrare Rezalut® Pro 21468 din 22.01.2015. Codul materialului  MD-REZ-17&18-2018_V01_web din 07.09.2018

Adresa: str. Alexandru cel Bun, 85, Chişinău, Moldova

Tel.: (+373 22) 21 25 58; (+373 22) 24 33 95; Fax: (+373 22) 24 42 84

 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn