Google+

Cand si unde va face declaratii Ilan Sor despre furtul miliardului: "Eu tot timpul ma tin de cuvant" - VIDEO

Cand si unde va face declaratii Ilan Sor despre furtul miliardului: "Eu tot timpul ma tin de cuvant" - VIDEO
Embed:

Ilan Sor nu poate spune public nimic despre furtul miliardului, insa o va face in instanta, in dosarul lui Chiril Lucinschi. Asta sustine primarul de Orhei, unul din martorii cheie in dosarul fostului deputat PLDM.

 

Ilan Sor, PRIMAR DE ORHEI: "Eu tot timpul ma tin de cuvant. Acest dosar ( dosarul in care este cercetat Chiril Lucinschi ) este legat si de dosarul meu. Dosarul meu este un dosar inchis, de aceea eu nu am voie sa ofer informatii in spatiul public.


Unicul lucru pe care pot sa-l spun este ca eu voi face depozitii sincere in instanta, unde o sa raspund la toate intrebarile atat ale avocatilor si ale judecatorilor, cat si ale domnului Lucinshi. Voi fi foarte bucuros sa fac asta."

 

 Ilan Sor a fost citat de cateva ori in dosarul Lucinschi si a venit abia a treia oara, insa sedinta a fost amanata pentru ca judecatorul s-a imbolnavit. Sor, condamnat la 7 ani de puscarie, dar lasat in libertate pana la decizia Curtii de Apel, este unul din martorii principali in dosarul fostului deputat PLDM.

 

Tot primarul de Orhei este cel care a depus marturii in dosarul Filat, iar in baza denuntului sau, fostul premier a fost retinut. Maine, Curtea Suprema de Justitie urmeaza sa examineze recursul in anulare depus de avocatii lui Filat, condamnat la 9 ani si jumatate de puscarie.te de an, el se declara nevinovat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn