Soferul de la volanul camionetei care a accidentat cortegiul prezidential este angajat in companie din iunie 2017 si poseda o experienta in soferie de peste 10 ani, iar automobilul pe care-l conducea era in stare functionala buna.

Publicat:10.09.2018, 09:02

Intr-un comunicat emis de administratia avicolei Floreni, se arata ca ieri, soferul se intorcea spre sediul firmei. Automobilul era in stare functionala buna, precizeaza administratia intreprinderii. 

"În prezent, soferul este internat la spital, starea sanatatii acestuia fiind satisfacatoare. Conform rezultatelor expertizei efectuate, soferul nu era în stare de ebrietate alcoolica. Conducerea companiei îsi exprima sincerele regrete pe marginea cazului dat Domniei Sale Presedintelui Republicii Moldova Igor Dodon si membrilor familiei sale, care au avut de suferit în urma accidentului rutier, precum si colaboratorilor SPPS. Compania Floreni SRL declara cu toata responsabilitatea, ca la 09.09.2018 a avut loc un regretabil accident rutier si declara disponibilitatea în colaborarea cu organele de drept, pentru stabilirea tuturor circumstantelor în care s-a produs accidentul rutier", se arata in comunicat.


VEZI SI: Momentul impactului. Cum s-a produs accidentul de pe soseaua Chisinau-Calarasi, in care a fost implicat cortegiul sefului statului. Imagini surprinse de o camera de bord

VEZI SI: Igor Dodon, mama acestuia, dar si unul dintre fii sai, au ajuns la spital, dupa ce masina prezidentiala in care se aflau a fost izbita de o camioneta, in apropiere de Straseni. Filmul accidentului

Igor Dodon a ajuns ieri la spital dupa ce masina prezidentiala in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier pe soseaua Chisinau-Calarasi. In Mercedesul izbit de o camioneta se mai afla mama acestuia, dar si unul dintre fii sai. Nu se stie incotro se indrepta coloana prezidentiala in momentul in care a avut loc impactul. Pe pagina sa de Facebook Igor Dodon a scris ca atat el, cat si membri familiei sale se simt bine.