Google+

Ce spune politia despre retinerea lui Gheorghe Petic, liderul Platformei DA de la Ungheni - Ziarul de Garda

Dupa ce reprezentantii Inspectoratului de Politie Ungheni au refuzat sa ofere informatii despre retinerea lui Gheorghe Petic, liderul Partidului PPDA de la Ungheni, pe pagina de Facebook a Politiei R. Moldova a fost plasat un comunicat de presa in care se precizeaza ca astazi, 12 octombrie, aproximativ la ora 14.50 a parvenit un apel telefonic la serviciul 112 de la o locuitoare a orasului Ungheni, precum ca ar fi fost violata de catre un barbat.

 

Potrivit comunicatului plasat, poliţia s-a deplasat la faţa locului, iar în urma audierii victimei de 31 de ani s-a stabilit că presupusul suspect este un bărbat de 41 de ani, locuitor al oraşului Ungheni, scrie ZdG.md

 

„La faţa locului lucrează experţii din cadrul Centrului de Expertiză Judiciară şi Criminalistică pentru acumularea probelor existente. În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru viol. Suspectul a fost reţinut pentru 72 ore. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 5 ani”,se menţionează în mesajul poliţiei.


De cealată parte, Chiril Moţpan, coleg de partid cu Petic, susţine că totul este o înscenare, iar motivul reţinerii este aberant.

 

Gheorghe Petic s-a remarcat în ultimele luni prin mai multe acuzaţii aduse factorilor de decizie din cadrul Poliţiei de Frontieră.

 

Sursa articol: Ziarul de Garda


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn