Google+

Ceata a tinut la sol doua curse aeriene, iar alte opt au inregistrat intarzieri din acelasi motiv. Aeronavele nu au putut decola si nici ateriza, asa ca zeci de pasageri sunt nevoiti sa astepte pana maine - VIDEO

Ceata a tinut la sol doua curse aeriene, iar alte opt au inregistrat intarzieri din acelasi motiv. Aeronavele nu au putut decola si nici ateriza, asa ca zeci de pasageri sunt nevoiti sa astepte pana maine - VIDEO
Embed:

Ceata a tinut la sol doua curse aeriene, iar alte opt au inregistrat intarzieri din acelasi motiv. Aeronavele nu au putut decola si nici ateriza, asa ca zeci de pasageri sunt nevoiti sa astepte pana maine, cand meteorologii anunta ca ceata se va dispersa.Grigore trebuia sa zboare astazi in Germania, iar de acolo in Statele Unite, pentru a fi operat. Din cauza cetii, insa, cursa i-a fost anulata, asa ca e nevoit sa astepte pana maine.

 

Grigore: “Cautam o sultutie, am o urgenta medicala. Trebuie sa plec la Washington, ma asteapta medicii. Astept in rand, sa rezolve."

 

Iar Valentina urma sa ajunga astazi la copiii sai, in Canada. Zborul a fost anulat, iar femeia a ales sa-si schimbe biletul pentru o alta aeronava.

 

Valentina:Trebuia sa zburam, s-a anulat zborul. Nu-i asta cel mai important, doar ca am ramas fara dispozitie, copii ne asteapta.”

 

Imbulzeala s-a format in sala de asteptare, unde zeci de persoane au fost anuntate ca mai multe curse se retin din cauza conditiilor meteo.

 

“Eu astept de la Torino un frate. A zburat la Iasi, trebuia la ora 13:00, dar speram ca va ajunge cu bine.”

 

“Feciorul de la Frankfurt. Astept de la 12 pana acum, dar inca nu a venit. Mai asteptam.”

 

“Intarzie de la ora unu astept si deja e ora trei. Mi-a scris baiatul ca e ceata si se retine.”

 

 In total, opt curse au inregistrat intarzieri la decolare. Doua dintre ele, cea de la Torino si de la Frankfurt, care urmau sa ajunga la Chisinau la amiaza, au fost redirectionate spre aeroportul de la Iasi.

 

Ion, PASAGER: “Domnul capitan ne-a spus, care vrea poate sa paraseasca de sine stator Iasiul, care nu sa astepte in sala. A spus doua trei ore, sa vin un alt echipaj sa ne imbarcam si sa plecam la Chisinau.”

 

 Reprezentantii aeroportului Chisinau ne-au spus ca traficul aerian va reveni la normal dupa dispersarea cetii. Meteorologii anunta ca ceata se va mentine pana maine dimineata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn