Google+

Desi inca nu a decis daca va candida, primarul-interimar Silvia Radu spune ce ar face daca ar obtine aceasta functie - VIDEO

Desi inca nu a decis daca va candida, primarul-interimar Silvia Radu spune ce ar face daca ar obtine aceasta functie - VIDEO
Embed:

Comisia Electorala Centrala urmeaza sa anunte astazi data alegerilor noi de la Chisinau si Balti. Primarul-interimar Silvia Radu spune ca inca nu a decis daca va candida. Totusi, la sedinta de azi dimineata, ea a vorbit despre planurile sale si a spus ca isi doreste ca proiectele pe care le-a inceput sa fie duse la bun sfarsit.

 

Silvia RADU, PRIMAR-INTERIMAR, CHISINAU: “Cand voi lua decizia o voi face publica si toti vor afla, v-am zis ca inca nu am decis, sunt multe probeme ca sa ma gandesc la acest lucru.”

 

Radu nu a vrut sa spuna daca si-ar dori sa obtina fotoliul de primar pentru patru ani, totusi a tinut sa precizeze ce ar face daca ar ramane la conducerea capitalei. 

 

Silvia RADU, PRIMAR-INTERIMAR, CHISINAU: “Vreau ca primarul ca va fi aceste proiecte mai departe. Vrem sa atragem cat mai multe investii si sa dezvoltam orasul, dar si din punct de vedere economic.”

 

 Liberalii si reprezentantii PPDA au declarat in repetate randuri ca Silvia Radu ar fi sustinuta de Partidul Democrat si ca ea ar urma sa fie inaintata de PD ca si candidat la alegeri. Purtatorul de cuvant al primariei Chisinau a spus ca nu va raspunde la aceste acuzatii. Pana acum doar Partidul Demnitate si Adevar si-a anuntat intentia de a intra in cursa electorala, inaintandu-l pe liderul formatiunii, Andrei Nastase.

 

Totodata, Vladimir Plahotniuc a declarat ca PD nu va avea un candidat la alegerile locale, ci il va sustine pe Nastase sau oricare alt candidat comun al principalelor partide de dreapta. Astazi Comisia Electorala Centrala urmeaza sa anunte data alegerilor locale noi de la Chisinau si Balti.

 

In capitala, fotoliul a ramas liber, dupa ce Dorin Chirtoaca, suspendat din cauza ca figureaza ca invinuit in dosarul parcarilor cu plata, si-a dat demisia acum o luna. Iar la Balti, Renato Usatii a renuntat la functie cu o saptamana inainte de asta.

 

Silvia Radu a ajuns primar-interimar la sfarsitul lunii noiembrie, printr-o dispozitie emisa de Nistor Grozavu, care astfel i-a cedat locul. Numirea ei in functie a fost contestata in instanta de liberali si socialisti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn