Google+

Cei de la Sanatate vor examina cazurile tuturor pacientilor internati, in ultima perioada, in cele doua spitale despre care Stratulat a vorbit in postarea de pe facebook. Declaratiile ministrului Sanatatii - VIDEO

Cei de la Sanatate vor examina cazurile tuturor pacientilor internati, in ultima perioada, in cele doua spitale despre care Stratulat a vorbit in postarea de pe facebook. Declaratiile ministrului Sanatatii - VIDEO
Embed:

Ministrul Sanatatii, Svetlana Cebotari, sustine ca autoritatile vor examina cazurile tuturor pacientilor internati in ultima perioada, in cele doua spitale, dupa ce medicul Mihai Stratulat a vorbit, intr-o postare pe pagina sa de facebook, despre neregulile depistate acolo.

 

Svetlana Cebotari, Ministru al Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale: "Ministerul Sanatatii s-a autosesizat. Vreau sa va comunic ca deja pe parcursul zilei de astazi se convoaca un grup de lucru multidisciplinar din care fac parte mai multi specialisti pentru varsta fragila a copiilor, inclusiv profesori din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie, specialisti de la Compania Natioala de Asigurari in Medicina, dar si comisia de specialitate a ministerului Sanatatii.

 

Ne vom propune sa examinam fiecare caz internat in aceste doua institutii pe parcursul unei perioade de timp si sa indentificam daca se va confirma cele relatate, iar in cazul in care se vor confirma desigur ca vom veni si cu un plan de actiuni si masuri in acest sens pentru astfel de situatii. 

 

Vreau sa va comunic ca in acest sens se va lua totul in considerare, ceea ce tine de standartele medicale pentru internarea, acordarea asistentei meedicale, inclusiv respectarea protocoalelor, astfel ca sa dispunem de cel mai veridic tablou in acest sens."

 

Intr-o postare pe pagina sa de facebook, medicul pediatru Mihai Stratulat vorbeste despre doua institutii medicale din capitala, care potrivit lui, ar trebui inchise. Asta pentru ca, potrivit lui Stratulat, medicii de acolo ar pune diagnoze gresite pentru a aduce bani spitalelor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn