Google+

Cine este si ce avere declara castigatoarea concursului pentru fotoliul de director adjunct al CNA - Ziarul de Garda

Lidia Chireoglo este candidatul desemnat la functia de director-adjunct al CNA. Decizia a fost luata in urma concursului desfasurat ieri, la care au participat cinci candidati. Asta dupa ce unul din cei sase aspiranti la functia de vice-director al CNA, Violina Spac, s-a retras din concurs, scrie ZdG.md.

 

Astfel, la interviu au fost admişi Alexandr Patraşco, şeful Secţiei formare continuă din cadrul Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare a Ministerului de Interne”, Veaceslav Guţan, conferenţiar universitar la Academia de Poliţie „Ştefan cel Mare”, Iurie Slivciuc – fost angajat al MAI, pensionar, Sava Maimescu – conferenţiar universitar la Universitatea de Stat din Moldova şi Lidia Chireoglo – ofiţer superior de urmărire penală pe cazuri excepţionale din cadrul CNA.

 

Învingătoarea concursului, Lidia Chireoglo, are 37 de ani şi este absolventă a facultăţii de drept economic a ULIM. În toamna anului trecut aceasta a concurat pentru fotoliul de şef al Autorităţii Naţionale de Integritate.

 

Aceasta a trecut toate etapele concursului până la proba testului la poligraf, dar a cerut amânarea verificării la detectorul de minciuni. Respectiv, comisia de concurs a desemnat-o pe Rodica Antoci şefă a instituţiei, aceasta fiind unicul candidat carer a trecut proba la poligraf.

 

Chireoglo declară un salariu de 229 976 de lei pentru anul trecut la CNA. Soţul său a contribuit la bugetul familiei cu 58 258 de lei, salariu încasat la SRL „Cargocentru”. Anul trecut, la zilele de naştere ale membrilor familiei, susţine Lidia Chireoglo, au fost obţinute donaţii în valoare de 13 100 de lei.

 

CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn