Printre cele trei persoane gasite fara suflare in apartamentul de pe o strada din sectorul Rascani al capitalei este si proprietarul locuintei. Barbatul si doi amici de-ai sai au fost descoperiti morti in casa de catre un tanara care inchiria o camera in apartament.

Publicat:05.11.2018, 10:40

Corpurile neinsufletite ale victimelor au fost descoperite aseara, in jurul orei 19:00, de catre un tanar care inchiria o camera in apartament. Oamenii legii spun ca tanarul inchiria o camera

Este vorba despre proprietarul apartamentului in varsta de 63 de ani si alte doua persoane, o femeie de 38 de ani si un barbat de 48 de ani. Speriat, chiriasul a anuntat imediat oamenii legii. Vecinii spun ca barbatul locuia singur si obisnuia sa consume alcool.

“A lucrat taximetrist. Era intotdeauna bat intr-o stare mizerabila.”

Tot vecinii ne-au spus ca la el veneau des prieteni de pahar.

“Eu i-am vazut trecand, ei locuiau la el. Veneau si aduceau bautura si tot ce vreti.”

Mai mult, de fiecare data cand beau impreuna, se certau si faceau galagie in bloc.

“Cand faceau galagie, faceam eu galagie ca sa nu faca ei galagie. Deseori ma intalneam cu el la McDonalds, era cu prietenii lui si intotdeauna beti.”

Oamenii legii sustin ca pe corpurile victimelor nu au fost gasite urme de moarte violenta. Nu este clara deocamdata cauza deceselor. Nu se stie nici cand mai exact au murit persoanele. Urmeaza sa fie facuta expertiza medico-legala, care sa stabileasca circumstantele producerii tragediei.