Un om a murit, iar doi au fost raniti dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un copac. S-a intamplat aseara in satul Mereni din Anenii-Noi, iar oamenii legii spun ca soferul a pierdut controlul volanului din motive deocamdata neclare. Cel care s-a stins este un pasager in varsta de 41 de ani, iar soferul si celalalt pasager, de 26 de ani, au fost internati la Institutul de Medicina Urgenta din capitala.

Publicat:29.03.2019, 10:26

S-a intamplat aseara in satul Mereni, raionul Anenii Noi. Potrivit politiei, un automobil de model Hyundai Santa Fe, la volanul caruia se afla un barbat de 52 de ani si care mai avea cu el inca doi pasageri, s-a lovit de un copac.

Cei trei se deplasau pe drumul dintre satul Mereni si Chirca, iar la un moment dat soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un copac.

In urma impactului, unul dintre pasageri, in varsta de 41 de ani a decedat pe loc, iar ceilalti, soferul si al doilea pasager in varsta de 26 de ani, au fost transportati la Spitalul de Urgenta de la Chisinau cu diferite traumatisme.

Pe cazul dat a fost initiat un proces penal. Persoana vinovata de producerea accidentului va fi pedepsita conform legislatiei penale a Republicii  Moldova. Alte circumstante se stabilesc.