Compania EDENRED anunta introducerea pe piata tichetelor de masa din Republica Moldova a unei solutii digitale moderne, formata din tichete electronice (carduri) si platforma digitala. In prealabil EDENRED a obtinut licenta de operator pentru emiterea tichetelor de masa in format electronic, care-i permite sa completeze in acest fel beneficiile pe care le ofera cardurile de masa.

Publicat:26.09.2018, 12:48Aplicatia inovativa, pe care EDENRED a implementat-o cu succes în Cehia si Finlanda, permite beneficiarilor de tichete de masa utilizarea acestui cîstig extrasalarial în toate unitatile comerciale cuprinse în retea, indiferent de anvergura acestora. EDENRED a dezvoltat aceasta aplicatie împreuna cu partenerul sau local PayNet si vine sa suplineasca cererea în acest sens a angajatilor obisnuiti cu aceasta forma de plata.

În urma cu 3 ani, EDENRED a lansat cu succes pe piata din România solutia digitala formata din card si aplicatie mobila pentru tichetele de masa, fiind utilizata în prezent de peste 750 000 de salariati.

„Tichetele de masa electronice sunt un mare pas înainte în programele moderne de beneficii extra-salariale din Republica Moldova. Cardurile de masa de la Edenred simplifica procedurile administrative în rândul companiilor si aduc salariatilor o flexibilitate sporita. Interesul companiilor si salariatilor din Republica Moldova pentru tichetele de masa pe card confirma apetitul acestora pentru tehnologiile digitale si pentru beneficiile pe care le aduc acestea în viata de zi cu zi”, spune Dana Sintejudean, Director General al Edenred Romania si Moldova.

Tichetele electronice lansate de EDENRED sunt concepute pentru a putea fi folosite inclusiv în unitatile comerciale care nu dispun de un terminal bancar, reprezentînd o alternativa pentru tichetele de masa pe suport de hîrtie. 

Cardurile de masa de la Edenred vor putea fi utilizate pentru cumparaturi alimentare în reteaua de comercianti parteneri, asigurând o acoperire nationala: hypermarketuri, supermarketuri, magazine alimentare, restaurante, pizzerii, cofetarii, etc.

Compania EDENRED a dezvoltat, de la lansarea sa oficiala, acum jumatate de an, cea mai extinsa retea locala, punînd în circulatie peste 200 de mii de tichete de masa cu valoarea nominala de aproximativ 7,5 milioane lei pe baza unor contracte cu întreprinderi din Republica Moldova, care au oferit angajatilor lor acest beneficiu extrasalarial. Peste 7 mii de angajati moldoveni folosesc tichetele de masa emise de EDENRED, disponibile în peste 1150 de unitati comerciale: magazine alimentare, cantine, cafenele si restaurante.

„Edenred este un promotor activ al alimentatiei sanatoase, drept urmare ne propunem sa crestem gradul de constientizare asupra obiceiurilor alimentare sanatoase si îmbunatatirea perceptiei despre importanta pauzei de prânz în afara mediului de lucru. Edenred, prin tichetele de masa, vizeaza constientizarea beneficiilor unui stil de viata sanatos de catre toate partile interesate, respectiv angajati, angajatori si institutii ale statului”, spune Vianney du Parc, Director Regional Edenred Europa Centrala si de Est.

Tichetele de masa sunt importante pentru faptul ca maresc puterea de cumparare a angajatilor si cultiva, în timp, o relatie corecta si de încredere între angajatori si angajati.

▬▬

Edenred este liderul mondial in solutii tranzactionale pentru companii, angajati si comercianti. Fie ca sunt derulate prin card, aplicatii mobile, platforme online sau tichete, toate aceste solutii inseamna putere de cumparare crescuta pentru angajati, costuri optimizate pentru companii si venituri mai mari pentru comerciantii parteneri. Portofoliul Edenred este construit in jurul a trei linii de business:

- Beneficii pentru angajati (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket Plus, Nutrisavings etc.)

- Solutii pentru flote si mobilitate (Ticket Log, Ticket Car, UTA, Ticket Empresarial, etc.)

- Solutii complementare, inclusiv plati corporative (Edenred Corporate Payment), solutii de incentivare si recompensare (Ticket Compliments, Ticket Kadéos) si solutii pentru programe publice sociale.

Grupul reuneste intr-o retea unica 44 de milioane de beneficiari, 770.000 de companii si organizatii si 1.5 milioane de comercianti parteneri. Listata la bursa Euronext Paris sub indexul CACNext20, Edenred activeaza in 45 de tari, avand aproape 8.000 de angajati. In 2017, volumul  tranzactiilor asigurate de Edenred s-a ridicat la aproape 26 miliarde euro, din care 78% au fost derulate prin card, dispozitive mobile sau online.  

Logo-urile si celelalte denumiri comerciale mentionate sau aratate in acest comunicat de presa sunt marci inregistrate ale Edenred SA, ale subsidiarelor sale sau terte parti. Folosirea lor nu este permisa pentru scopuri comerciale fara acordul prealabil al proprietarilor.

Edenred MD SRL

Telefon: +373 22 85 82 82

www.edenred.md

*Acest articol este un produs comercial