Google+

Compania franceza EDENRED lanseaza noi solutii electronice pentru tichetele de masa

Compania EDENRED anunta introducerea pe piata tichetelor de masa din Republica Moldova a unei solutii digitale moderne, formata din tichete electronice (carduri) si platforma digitala. In prealabil EDENRED a obtinut licenta de operator pentru emiterea tichetelor de masa in format electronic, care-i permite sa completeze in acest fel beneficiile pe care le ofera cardurile de masa.Aplicaţia inovativă, pe care EDENRED a implementat-o cu succes în Cehia şi Finlanda, permite beneficiarilor de tichete de masă utilizarea acestui cîştig extrasalarial în toate unităţile comerciale cuprinse în reţea, indiferent de anvergura acestora. EDENRED a dezvoltat această aplicaţie împreună cu partenerul său local PayNet şi vine să suplinească cererea în acest sens a angajaţilor obişnuiţi cu această formă de plată.

 

În urmă cu 3 ani, EDENRED a lansat cu succes pe piaţa din România soluţia digitală formată din card şi aplicaţie mobilă pentru tichetele de masă, fiind utilizată în prezent de peste 750 000 de salariaţi.

 

„Tichetele de masă electronice sunt un mare pas înainte în programele moderne de beneficii extra-salariale din Republica Moldova. Cardurile de masă de la Edenred simplifică procedurile administrative în rândul companiilor şi aduc salariaţilor o flexibilitate sporită. Interesul companiilor şi salariaţilor din Republica Moldova pentru tichetele de masă pe card confirmă apetitul acestora pentru tehnologiile digitale şi pentru beneficiile pe care le aduc acestea în viaţa de zi cu zi”, spune Dana Sintejudean, Director General al Edenred Romania şi Moldova.

 

Tichetele electronice lansate de EDENRED sunt concepute pentru a putea fi folosite inclusiv în unităţile comerciale care nu dispun de un terminal bancar, reprezentînd o alternativă pentru tichetele de masă pe suport de hîrtie. 

 

Cardurile de masă de la Edenred vor putea fi utilizate pentru cumparaturi alimentare în reţeaua de comercianţi parteneri, asigurând o acoperire nationala: hypermarketuri, supermarketuri, magazine alimentare, restaurante, pizzerii, cofetarii, etc.

 

Compania EDENRED a dezvoltat, de la lansarea sa oficială, acum jumătate de an, cea mai extinsă reţea locală, punînd în circulaţie peste 200 de mii de tichete de masă cu valoarea nominală de aproximativ 7,5 milioane lei pe baza unor contracte cu întreprinderi din Republica Moldova, care au oferit angajaţilor lor acest beneficiu extrasalarial. Peste 7 mii de angajaţi moldoveni folosesc tichetele de masă emise de EDENRED, disponibile în peste 1150 de unităţi comerciale: magazine alimentare, cantine, cafenele şi restaurante.

 

„Edenred este un promotor activ al alimentaţiei sănătoase, drept urmare ne propunem să creştem gradul de conştientizare asupra obiceiurilor alimentare sănătoase şi îmbunătăţirea percepţiei despre importanţa pauzei de prânz în afara mediului de lucru. Edenred, prin tichetele de masă, vizează conştientizarea beneficiilor unui stil de viaţă sănătos de către toate părţile interesate, respectiv angajaţi, angajatori şi instituţii ale statului”, spune Vianney du Parc, Director Regional Edenred Europa Centrala şi de Est.

 

Tichetele de masă sunt importante pentru faptul că măresc puterea de cumpărare a angajaţilor şi cultivă, în timp, o relaţie corectă şi de încredere între angajatori şi angajaţi.

 

▬▬

 

Edenred este liderul mondial in solutii tranzactionale pentru companii, angajati si comercianti. Fie ca sunt derulate prin card, aplicatii mobile, platforme online sau tichete, toate aceste solutii inseamna putere de cumparare crescuta pentru angajati, costuri optimizate pentru companii si venituri mai mari pentru comerciantii parteneri. Portofoliul Edenred este construit in jurul a trei linii de business:

 

- Beneficii pentru angajati (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket Plus, Nutrisavings etc.)

- Solutii pentru flote si mobilitate (Ticket Log, Ticket Car, UTA, Ticket Empresarial, etc.)

- Solutii complementare, inclusiv plati corporative (Edenred Corporate Payment), solutii de incentivare si recompensare (Ticket Compliments, Ticket Kadéos) si solutii pentru programe publice sociale.

 

Grupul reuneste intr-o retea unica 44 de milioane de beneficiari, 770.000 de companii si organizatii si 1.5 milioane de comercianti parteneri. Listata la bursa Euronext Paris sub indexul CACNext20, Edenred activeaza in 45 de tari, avand aproape 8.000 de angajati. In 2017, volumul  tranzactiilor asigurate de Edenred s-a ridicat la aproape 26 miliarde euro, din care 78% au fost derulate prin card, dispozitive mobile sau online.  

 

Logo-urile si celelalte denumiri comerciale mentionate sau aratate in acest comunicat de presa sunt marci inregistrate ale Edenred SA, ale subsidiarelor sale sau terte parti. Folosirea lor nu este permisa pentru scopuri comerciale fara acordul prealabil al proprietarilor.

Edenred MD SRL

Telefon: +373 22 85 82 82

www.edenred.md

 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn