Desi a fost condamnat la 7 ani si sase luni de inchisoare, Ilan Sor a dat un concert de zile mari aseara la Orhei. Pe scena a urcat Modern Talking si Zdob si Zdub. Acestia au incins atmosfera, iar publicul a inceput sa cante piesele lor.

Publicat:09.11.2017, 07:26

Hramul orasului a fost marcat ieri cu mult fast la Orhei. Calareti, dansatori si instrumentisti au defilat la parada organizata pe strada Vasile Lupu din Orhei. Pe scena au urcat artisti locali de muzica populara si usoara. Totusi, marea surpriza a fost celebra formatie Modern Talking, care a evoluat dupa ora 22. Spectacolul a culminat cu focuri de artificii.

Cati bani s-au cheltuit pentru toate, responsabilii de la primaria Orhei nu ne-au spus. Au mentionat doar ca s-au alocat bani din bugetul primariei, dar au fost oferiti si de asociatia condusa de un consilier local.


In iunie, Ilan Sor a fost condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare intr-un penitenciar de tip semiinchis. El a fost acuzat de procurori ca ar fi obtinut din Banca de Economii peste 5 miliarde de lei, pe care i-ar fi spalat ulterior prin firmele sale off-shore. Sor se declara nevinovat.