Google+

Concertul de Hramul capitalei s-a incheiat aproape de miezul noptii. Oamenii au cantat cat i-au tinut puterile alaturi de Adrian Ursu si Connect-R - VIDEO

Concertul de Hramul capitalei s-a incheiat aproape de miezul noptii. Oamenii au cantat cat i-au tinut puterile alaturi de Adrian Ursu si Connect-R - VIDEO
Embed:

Concertul de Hramul capitalei s-a incheiat aproape de miezul noptii. Oamenii au cantat cat i-au tinut puterile alaturi de Adrian Ursu si Connect-R. Iar cand scena a bubuit sub ritmurile fratilor Advahov si a rasunat piata de vocea Zinaidei Julea, lumea n-a mai putut sta locului si s-a prins in hora.

 

Multimea a izbucnit in aplauze cand pe scena au urcat Adrian Ursu si interpretul din Romania, Connect-R. Cei doi au interpretat piesa “Mai fierbinte”, lansata recent.

 

“Foarte frumos, placut interesant. Neasteptat. Adrian Ursu de multa vreme nu a cantat ceva nou.”

 

“Super, super. Sa mai vina sa mai cante in Moldova, l-am asteptat.”

 

“Ne simtim foarte bine. E vesel, e frumos. L-ati asteptat pe Connect-R? Foarte frumos, nu m-am asteptat.”

 

 Iar cand Zinaida Julea sau Igor Cuciuc au urcat pe scena, lumea s-a prins in hora. Atmosfera a fost incinsa si de orchestra fratilor Advahov si trupa Zdob si Zdub.

 

“Imi place ca toata lumea serbeaza si concertul e foarte frumos, oamenii se distreaza.”

 

In timp ce unii se distrau in Piata Marii Adunari Nationale, altii faceau ture prin scuarul Catedralei, pentru a vedea decoratiunile. Brazii impodobiti la mijloc de octombrie i-au uimit pe multi.

 

“Prea devreme cu decoratiunile de Craciun, cred."

 

“S-au grabit cu decorarile de Anul Nou, nu prea se gandesc ce fac ei.”

 

 Concertul s-a incheiat la miezul noptii. In acest an, nu au fost lansate focuri de artificii, la care autoritatile au renuntat, in semn de solidaritate fata de victimele exploziei din sectorul Rascani. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn