Google+

Avalansa de oameni la Starea Civila din capitala. Reactia autoritatilor - VIDEO

Avalansa de oameni la Starea Civila din capitala. Reactia autoritatilor - VIDEO
Embed:

A fost invalmaseala mare astazi la oficiul starii civile de pe strada Mihai Viteazul din capitala. Zeci de persoane au venit cu noaptea-n cap pentru a-si ocupa un loc in cozile, care s-au dovedit a fi interminabile. Administratia afirma ca randurile imense au devenit deja o norma si indeamna oamenii sa foloseasca serviciile online.

 

Aceasta femeie de 68 de ani din Anenii Noi s-a trezit in toiul noptii pentru a ajunge la ora 3 dimineata la oficiul starii civile. 

 

“Ne-am pornit de pe la ora 2 si am dormit aici in masina. Deama la 3 deama era lume. Am fost joi si era ora 5 si eram inca aici. O sa stam cap iar trebuie sa venim sa platim bani la drum.“

 

Zeci de persoane au procedat la fel pentru a prinde un loc, astfel incat sa fie deserviti mai repede.

 

“De la 5 aici, de dimineata, sa prindem rand. Era mult norod aici in ograda asta.”

 

“De la jumatate la 7. Pana acum am stat in rand, am luat talonasul si asteptam. Am lepadat tot lucrul si am venit aici sa stam.”

Lucia CIOBANU, DIRECTOR OSC “Probabil ca acum este o consecinta ca au fost zile de odihna si acum au dat buzna in aceste zile. Aceste perioada o sa treaca. Pana la finele zilei sunt audiati toti cetatenii. Se trece si peste program.”

 

Directorul oficiului starii civile mai spune ca pentru a evita cozile, oamenii ar trebui sa apeleze la serviciile online.

 

Lucia CIOBANU, DIRECTOR OSC “Noi la ziua de astazi prestam servicii electronice. Cu parere de rau, nu sunt prea solicitate.”


“Nu, nu stiam.”

“Trebuie sa ma duc sa fac semnatura mobila, sa ma inregistrez, nam aestea. Da aici am venit, iau talonasul si pana de amiaza intru si ma duc acasa.”Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn