Google+

Cu preoti si fanfara, a fost inaugurat sediul unui inspectorat de politie din capitala. Cladirea a fost afisata publicului, desi era gata inca acum doua luni. Seful IGP: nu are nicio legatura cu faptul ca suntem in campanie electorala - VIDEO

Cu preoti si fanfara, a fost inaugurat sediul unui inspectorat de politie din capitala. Cladirea a fost afisata publicului, desi era gata inca acum doua luni. Seful IGP: nu are nicio legatura cu faptul ca suntem in campanie electorala - VIDEO
Embed:

Cu preoti si fanfara, politia a inaugurat astazi sediul unui inspectorat in capitala. Cladirea, construita de la zero, a fost afisata astazi publicului, desi era gata inca acum doua luni. Seful IGP spune ca asta nu are nicio legatura cu faptul ca suntem in campanie electorala. Pentru ca cei 14 politisti sa aiba conditii bune s-au cheltuit aproape 3 milioane si jumatate de lei din bugetul de stat.

 

Am filmat acest sediu acum doua luni, cand inca se construia. Atunci muncitorii ne-au spus ca mai au cateva zile de lucru si termina lucrarile.

 

Alexandru PANZARI, SEF IGP: „-Am filmat aici cu doua luni in urma munictorii spuneau ca intr-o saptamana termina lucrarile, de ce s-a inaugurat acum si nu atunci?- Avem un grafic, un plan de masuri si este exact in plan!-Nu are legatura cu alegerile?-Asta e o presupunere a dumnevoastra, nu are nicio legatura cu alegerile.!”

 

La ceremonia de inaugurare a cantat fanfara carabinierilor.

 

Ulterior, un sobor de preoti a sfintit edificiul.

 

Mai multi locuitori din capitala au venit sa vada cum arata noul sediu al politistilor. 

 

„E frumos, dar vreau in primul rand ca politia sa aiba grija de populatie sa vorbeasca frumos, omul asta asteapta.”

 

In aceasta cladire vor activa 14 politisti. Fiecare are locul sau – birou, computer conectat la internet, imprimanta. Pe langa asta, au baie, bucatarie si o camera unde se pot relaxa. Oamenii legii spun ca sunt incantati de coditii si ca singura problema e... usa de la bucatarie cam ingusta. 

 

„-Usa este cam ingusta!?- Asa o mers proiectul, o sa puna altele.”

 

„Conditiile sunt foarte bune, si calitatea la serviciu va fi foarte buna. Cum ati vazut sunt toate oficiile deschise ca sa fim toti deschisi.-Camere de supraveghere nu sunt!- Nu sunt dar o sa fie si camere cu timpul.”

 

Proiectul a costat 3 milioane 400 de mii de lei, iar banii au fost scosi din bugetul statului. Potrivit conducerii IGP, banii for fi rambursati de Uniunea Europeana.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn