Google+

Cu presa dupa gard, Igor Dodon si-a sarbatorit astazi ziua de nastere. La Presedintie, socialistii i-au adus genti cu cadouri. Seful statului a fost felicitat, mai intai, de oficialii de la Moscova - VIDEO

Cu presa dupa gard, Igor Dodon si-a sarbatorit astazi ziua de nastere. La Presedintie, socialistii i-au adus genti cu cadouri. Seful statului a fost felicitat, mai intai, de oficialii de la Moscova - VIDEO
Embed:

Cu presa dupa gard, Igor Dodon si-a sarbatorit astazi ziua de nastere. La Presedintie, socialistii i-au adus genti cu cadouri. Seful statului a fost felicitat, mai intai, de oficialii de la Moscova, a tinut sa precizeze purtatorul sau de cuvant. Un mesaj i-a adresat si capitanul aeronavei la bordul careia a revenit de la Moscova.


"Din numele intregului echipaj, il felicitam pe presedintele Igor Nicolaevici. Ii dorim toate cele bune."

 

Imaginile cu mesajul de felicitare al capitanului aeronavei companiei Air Moldova a fost postat astazi dimineata de seful statului pe pagina sa de Facebook. De parca nu s-ar fi asteptat, Igor Dodon vorbea in acel moment la telefon, iar cineva a avut grija sa-l filmeze.

 

In jurul orei 13.00, seful statului isi asteapta deja oaspetii la Presedintie. Printre primii au venit fostii sai colegi de partid, socialistii.

 

Jurnalistii, insa, nu au fost lasati sa intre, asa ca am fost nevoiti sa filmam de dupa gardul instalat odata cu renovarea cladirii. 

 

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Vreti si dumneavoastra sa intrati? De ce nu intrati?"

 

Ion CEBAN, SECRETARUL IDEOLOGIC AL PSRM: "Stam dupa gratii? Acus vedem."

 

Purtatorul de cuvant al Serviciului de Protectie si Paza de Stat ne-a comunicat ca angajatii institutiei nu decid cine intra si cine nu la anumite evenimente.   Au urmat si alte grupuri venite sa-i spuna presedindelui "La multi ani!". 

 

"'I-am adus o fata de masa."

 

"I-am adus o icoana cu Stefan cel Mare"

 

 Unii, insa, nu au divulgat ce au in… genti.

 

In mai putin de 30 de minute socialistii au iesit din Presedintie.

 

Ion CEBAN, SECRETARUL IDEOLOGIC AL PSRM: "Patru carti. Din partea paridului o icoana cu Stefan cel Mare.'

 

 Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Cati bani ati dat pe icoana? Milioane. De unde socialistii au milioane."

 

Felicitari au venit si de la membrii altor partide.

 

Totusi, purtatorul de cuvant al Presedintiei a anuntat ca printre primii care l-au felicitat pe Igor Dodon au fost oficialii de la Moscova. Pe Facebook au fost publicate si mesajele adresate de Vladimir Putin, Dmitri Medvedev si patriarhul Chiril.

 

Scrisoarile trimise de presedintele si prim-ministrul Rusiei nu avea, insa, nici semnatura, nici data. Igor Dodon implineste astazi 44 de ani.
Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn