Google+

Cu trei zile inainte de startul oficial al campaniei pentru parlamentare, democratii vin cu o avalansa de promisiuni despre care spun ca nu au nimic cu electorala - VIDEO

Cu trei zile inainte de startul oficial al campaniei pentru parlamentare, democratii vin cu o avalansa de promisiuni despre care spun ca nu au nimic cu electorala - VIDEO
Embed:

Cu trei zile inainte de startul oficial al campaniei pentru parlamentare, democratii vin cu o avalansa de promisiuni despre care spun ca nu au nimic cu electorala. Cadouri pentru pensionari in ajun de Pasti, compensatii de doua ori mai mari la caldura, medicamente gratuite si cate 200 de lei pe luna pentru fiecare copil care inca nu au implinit varsta de 18 ani anunta PD. Bani sunt, ne-a asigurat Andian Candu.

 

Cadouri inainte de Pasti pentru pensionari, compensatii mai mari pentru caldura si medicamente  gratuite. Toate acestea au fost anuntate de democrati cu doar cateva zile inainte de inceperea campaniei pentru parlamentare.PD spune ca bani au fost prevazuti si ca acestea nu sunt promisiuni electorale.

 

Vlad PLAHOTNIUC, LIDER PD: "Noi am decis sa oferim din nou un ajutor de 600 de lei, de aceasta data de sarbatorile de Pasti pentru pensionari si alte categorii sociale."

 

Si de aceasta data Vlad Plahotniuc a refuzat sa raspunda la intrebarile noastre.L-a trimis pe speakerul Andrian Candu, care este vicepresedinte al Partidului Democrat, sa faca precizari. 

 

Andrian CANDU, VICEPRESEDINTE PD: Acestea nu sunt promisiuni electorale, dar sunt indeplinirea programului de guvernare si a promisiunilor care au fost facute cetatenilor.-Sunt prevazuti bani in buget pentru ceea ce ati promis acum? -Bineinteles.-Si nu are nicio legatura cu alegerile? -Eu v-am raspuns la intrebare. ”

 

Prin contrast, democratii au calificat drept campanie electorala si incalcare grava un apel la vot facut de Andrei Nastas pe Facebook. L-au denuntat la CEC si au cerut scoaterea sa din cursa, insa comisia le-a restituit plangerea si le-a recomandat sa se adreseze in instanta. Candu i-a criticat astazi pe cei din ACUM ca boicoteaza referendumul initiat de PD si i-a indemnat sa fie... cuminti. 

 

Andrian CANDU, VICEPRESEDINTE PD: "Sunt niste pierdanti. Trebuie sa-l redenumim, nu blocul ACUM, dar blocul somerilor. Ei vor pierde alegerile si isi gasesc scuze, spunand ca alegerile vor fi fraudate."

 

Sergiu LITVINENCO, MEMBRU PPDA: "Rezultatul alegerilor va fi unui pesimist pentru domnul Candu, pentru ca noi vom castiga aceste alegeri." 

 

 Andrian Candu a mai declarat astazi ca mesajele de felicitare din partea lui Vlad Plahotniuc, distribuite in ajun de sarbatori, au fost platite de fundatia liderului PD si de asta cheltuielile nu sunt raportate.

 

Andrian CANDU, VICEPRESEDINTE PD: "Este din partea Edelweis. Nu trebuie sa incurcam."

 

 Pe pliante se vede, insa, clar sigla PD. Mai multe persoane au scris pe Facebook ca astfel de mesaje au primit pensionarii care au beneficiat in aceeasi perioada de ajutoare din partea Guvernului. ACUM  a cerut CEC-ului sa pedepseasca democratii ca nu au raportat cheltuielile pentru aceste pliante, comisia a respins, insa, contestatia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn