Google+

Concert, focuri de artificii, dar si tombola de la Termoelectrica. Ce vor primi castigatorii concursului organizat de furnizorul de caldura de Hramul Chisinaului - VIDEO

Concert, focuri de artificii, dar si tombola de la Termoelectrica. Ce vor primi castigatorii concursului organizat de furnizorul de caldura de Hramul Chisinaului - VIDEO
Embed:

Locuitorii capitalei care nu au datorii la caldura isi pot lua griji de la facturi in acest sezon. Daca vor castiga tombola organizata de Termoelectrica de Hramul Chisinaului. Timp de 3 luni, norocosii, care vor fi selectati prin tragere la sorti, se vor incalzi gratuit.

 

Veaceslav ENI, DIRECTOR S.A. “TERMOELECTRICA”: ” Premiul mare – 3 luni caldura si apa calda menajera gratis. Premiul doi doua luni: noiembrie si decembrie. Locul 3 -  o luna – noimbrie gratis.”

 

 La tombola pot partica doar consumatorii care nu au datorii la caldura. Pentru a se inscrie, ei au nevoie de un act de identitate si ultima factura achitata.Astfel de exemplu proprietarii unui apartament cu 2 camere cu o suprafata de 45 de metri patrati, ar putea economisi in mediu peste 3 mii de lei daca ar ridica lozul cel mare. Alti consumatori pot primi cadouri de la Termoelectrica.

 

Veaceslav ENI, DIRECTOR S.A. “TERMOELECTRICA”: “Invinge un angajat Termoelectrica la dans, invinge un angajat Termoelectrica la armwrestling si invinge un angajat Termoelectrica la sah si dame. Toti participantii vor avea parte de premii si cadouri din partea companiei.”

 

 Iar daca nici aici nu vor da lovitura, atunci orasenii se pot multumi cu un ...selfie personalizat.

 

Veaceslav ENI, DIRECTOR S.A. “TERMOELECTRICA”: “Va fi instalat un selfie box unde veti avea posibilitatea sa faceti fotografii la panoul Termoelectrica.”

 

 Hramului capitalei va incepe dis de dimineata cu depuneri de flori, dupa care va urma traditionala liturghie la Catedrala Mitropolitana.

 

Vadim BRANZANIUC, PURTATOR DE CUVANT PRIMARIA CHISINAU: "Iar la ora 12 va incepe programul manifestarilor artistice organizate pe platourile preturilor de sector.”

 

 Concertul din centrul orasului va incepe la ora 18, iar invitatul special este interpretul roman Stefan Banica Junior, care va evolua alaturi de Orchestra Fratilor Advahov si Alex Calancea Band. Nici de hram nu vor lipsi bunataturile culinare sau alcoolul.

 

Silviu MUSUC, SEF POLITIA MUNICIPALA: “Sa realizeze bauturi usoare, adica bere si vin. Aceleasi coniacuri, rachiuri este stric interzis pentru ca e o sarbatoare si oamenii  nu vin incoace ca sa se imbete.” 

 

 Din cauza sarbatorii, pe 14 octombrie bulevardul Stefan cel Mari va fi inchis in perimetrul strazilor Mihai Viteazu si Ismail. Seara se va incheia cu focuri de artificii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn