Mai au o saptamana de munca, dar multi deputati se vad deja pe malul marii. Unii in Grecia, altii peste Prut. Alesii poporului sustin ca sunt cumpatati la cheltuieli, asa ca nu vor arunca banii pe sejururi luxoase. Altii spun ca raman in tara si incep de pe acum pregatirile pentru alegerile parlamentare.

Publicat:21.07.2018, 16:16

Alina ZOTEA, DEPUTAT PL: ”Cu parere de rau nu mai am voie sa plec nicaieri, stiti ca sunt in luna a 7. Si medicul mi-a zis sa fiu cumintica acasa, asa ca o sa ma pregatesc de nastere, de aceasta perioada, mai dificila, dar frumoasa.”

Sergiu SIRBU, DEPUTAT PD: “Foaie nu am, de plecat nu cred sa plec departe, doar peste Prut si inapoi.”

Bogdan TIRDEA, DEPUTAT PSRM: “Noi o sa lucram ca viespile, o sa facem doua carti, am sa scriu. Dar mai departe cum o sa dea Dumnezeu si contabilitatea Parlamentului. O sa dea mai mult, o sa avem si planuri, n-o sa dea, o sa ramanem cu visurile.”

Am surprins si demnitari pentru care august va inseamna distractii la mare.

Stefan CREANGA, DEPUTAT GPPEM: “Ma duc in Grecia. - Cat va costat sejurul? - 500 de euro de persoana. - Cate zile?- O saptamana. Cati membri? Patru. Doua mii s-au dus? - Exact.”

Mihai GHIMPU, LIDER PL: “Eu ca in fiecare an, urc in masina si ma duc sa ma deprins cu pamantul. - Adica in Romania? - Da, ma duc sa fac proceduri de namol. -Ce buget veti aloca pentur vacanta? - Eu nu merg pe muntele Athos. - Cate mii de euro? - Ei haii, de unde mii de euro.”

Unii au preferat sa fie mai discreti si ne-au spus ca vor sta acasa, cu gandul tot la munca.

Vlad BATRINCEA, DEPUTAT PSRM: “Cel mai probabil, pregatim partidul pt alegeri parlamentare si ne odihnim deja dupa.”

Andrian CANDU, PRESEDINTE PARLAMENT: “Trebuie sa ne pregatim de electorala, de aceea in acest an mai putina vacanta si mai multa munca.”

Tudor DELIU, DEPUTAT PLDM: “Nu cred sa plec nicaieri, posibil sa raman acasa.”

27 iulie este ultima zi de munca a deputatilor. Acestia ies in vacanta pana la toamna.