Google+

Cum vor afla moldovenii cati bani vor fi recuperati din miliardul disparut. Premierul Filip: Mi-am propus sa avem un panou electronic, intr-un loc public, unde zilnic sa se vada recuperarea - VIDEO

Cetatenii Republicii Moldova ar putea vedea cu ochii lor cati bani vor fi recuperati din miliardul disparut din cele trei banci Banca de Economii, Unibank si Banca Sociala. Intr-un interviu pentru digi24.ro, premierul Pavel Filip a declarat ca si-a propus impreuna cu colegii de la Guvern sa instaleze un panou electronic, intr-un loc public, unde zilnic sa se vada recuperarea.Rep.: E o prioritate ancheta privind miliardul disparut din banci?

 

Pavel Filip, premierul Moldovei: E important sa fie dusa pana la capat. O prioritatea pentru executiv este recuperarea banilor ca sa întoarcem banii în Republica Moldova. Mi-am propus impreuna cu colegii sa avem un panou, unde zilnic sa se vada recuperarea.

 

Rep.: Unde ati pune panoul?

 

Pavel Filip, premierul Moldovei: Va fi unul electronic. Într-un loc public.

 

Rep.: De unde începeti reformele? Cu cine, cu ce le faceti?

 

Pavel Filip, premierul Moldovei: Avem un plan de guvernare, sunt foarte bine punctate prioritatile, una ar fi lupta cu coruptia, alta ar fi îmbunatatirea mediului de afaceri. Mesajul transmis azi la Bucureşti – pentru ca avem nevoie acum mai mult ca oricand de sprijinul Romaniei - o sustinere declarativa şi virarea primei tranşe din acest împrumut rambursabil pentru a trece prima etapa - apoi vom încerca sa ne descurcam singuri, vom avea rezultate din reformele produse.

 

Sursa: Digi24.ro


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn