Magistratii de la Curtea de Apel urmeaza sa se pronunte astazi in cazul Victoriei Pruteanu, care a zguduit o tara intreaga, dupa ce femeia, mama a doua fete, dar are grija si de cele trei surori ale sale, dupa ce mama lor a decedat, a fost condamnata, de catre judecatoria Straseni, la 3 ani si 8 luni de inchisoare pentru ca si-a injunghiat sotul care o batea.

Publicat:14.09.2016, 05:56

 Sedinta incepe la 9:30 la Curtea de Apel.

La inceputul anului, Victoria a fost incatusata sub privirea copiilor sai si ulterior eliberata dupa ce instanta a schimbat masura de asigurare din arest in masura de nepararsire a localitatii.

Femeia a ajuns in atentia presei dupa ce a fost condamnata, de catre judecatoria Straseni, la 3 ani si 8 luni de inchisoare pentru ca si-a injunghiat sotul care o batea. Nu a contat ca anterior ea a cerut de nenumarate ori ajutorul autoritatilor si a intentat si procesul de divort.

Femeia de 23 de ani are doua fete, dar are grija si de cele trei surori ale sale, dupa ce mama lor a decedat.

VEZI SI Mama cu cinci copii la intretinere, condamnata la inchisoare pentru ca si-a injunghiat sotul care o batea. A fost incatusata chiar in fata micutilor - VIDEO