Google+

Radu a anuntat care sunt cauzele incendiilor de la centrul comercial de pe strada Ismail si cel de la Institutul de Zoologie. Ce spun responsabilii de la IGSU - VIDEO

Radu a anuntat care sunt cauzele incendiilor de la centrul comercial de pe strada Ismail si cel de la Institutul de Zoologie. Ce spun responsabilii de la IGSU - VIDEO
Embed:

Incendiul din centrul comercial de pe strada Ismail ar fi pornit din bucataria unui restaurant care se afla in aceasta cladire. Flacarile au izbucnit din cauza uleiului depus pe caile de aerisire. In cel de-al doilea caz, nu au fost respectate conditiilor de securitate tehnica in domeniul constructiilor, sustine Silvia Radu.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: "In strada Ismail incendiul a avut loc a doua oara. Prima data a fost in 2016 si cauza a fost aceeasi. In acest an, dupa expertizele care vor fi primite, vom lua toate masurile ca sa inchidem acest local.

 

Problema acestui local este ca ei, din cauza procesului sau tehnologic de coacere a carnii sau ce mai fac ei acolo, uleiul se depune pe caile de aerisire si atunci cand se incalzeste, acest ulei se aprinde si a provocat acel incendiu devastator care a avut loc in strada Ismail. 

 

Ceea ce tine de strada Academiei, cauza a fost nerespectarea conditiilor de securitate tehnica in domeniul constructiilor. Se executau constuctii pe acoperis, persoanele care executau aceste lucrari nu au respectat in tocmai normele de securitate de aceea a avut loc incendiul. Este o situatie care nu tine direct de implicarea Primariei, dar am discutat cu departamentul de stari exceptionale."

 

PRIMELE VERSIUNI ALE POMPIERILOR LE GASITI AICI

 

La sfarsitul saptamanii trecute, un incendiu a mistuit o parte din acoperisul Institutului de Zoologie, iar la cateva minute, un alt incendiu a izbucnit intr-un centru comercial de pe strada Ismail din capitala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn