Google+

De “Noaptea Reducerilor”, ai oferta speciala la IQOS Starter Kit

Esti un fumator adult si ti-ai dori o alternativa mai buna tigaretelor clasice? Atunci tehnologia inovationala de incalzire a tutunului, IQOS, ar putea fi pentru tine. Dispozitivul IQOS iti propune un mod nou de a utiliza tutunul prin incalzire - fara ardere, fum, scrum si cu mai putin miros.

 

Daca esti interesat, sa stii ca avem si o oferta pentru tine! Doar de “Noaptea Reducerilor” la Centrul Comercial „Shopping MallDova”, poţi beneficia de preţ special la primul tău dispozitiv IQOS.

 

Vineri, 9 noiembrie, începând de dimineaţă până la miezul nopţii, te aşteptăm la punctul oficial de comercializare IQOS din incinta „Shopping MallDova”, cu o reducere de până la 20% la IQOS Starter Kit. 

 

IQOS Starter Kit include tot de ce ai nevoie pentru a savura gustul adevărat al tutunului: dispozitiv suport IQOS, încărcător portabil, dispozitiv de curăţare,cablu USB, adaptor de alimentare, cartuş de rezerve din tutun. 

 

Totodată, experţii în vânzări îţi vor explica în detalii cum funcţionează tehnologia Heat-not-Burn, din spatele IQOS, care sunt beneficiile şi riscurile acestui dispozitiv revoluţionar. 

 

Utilizarea IQOS nu este lipsită de riscuri asociate cu consumul de tutun. Cea mai bună cale de a reduce aceste riscuri este renunţarea la consumul produselor de tutun în orice formă.

 

Acum crearea unui viitor fără fum este real! Salvează data în calendar şi vino la Noaptea Reducerilor.

 

Pentru a afla mai multe informaţii despre IQOS accesează site-ul www.iqos.com

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn