Emisiunea O Seara Perfecta si-a sarbatorit cea de-a 6 aniversare intr-un cadru de poveste. Cu aceasta ocazie a dat o petrecere de zile mari intr-un local select din capitala, alaturi de cei mai fideli prieteni si cei mai indragiti invitati.

Publicat:05.12.2018, 13:42

Seara a fost plina de surprize frumoase, iar unul dintre momentele care a incitat invitatii a fost prezentarea de lenjerie intima. Barbatii au admirat si au apreciat frumusetea feminina la justa valoare. Modele, cu siluete silfide, au defilat pe un podium improvizat, in lenjerie intima si au atras privirile celor din jur.

Ala Lerner, director B’Queen Lingerie, spune ca: "Deja al II-lea an suntem prezenti la aceasta serbare in calitate de parteneri, ne place foarte mult compania Pro TV, ne place foarte mult ceea ce faceti d-voastra, aveti grija de cei care se dezvolta, pentru ca noi suntem o companie start-up B’Queen Lenjerie Intima si cu placere aducem aceasta informatie tuturor celor prezenti aici."

De asemenea, invitatii selecti au avut ocazia sa testeze pe propria piele trucuri pentru un corp fara cusur. Natalia Ciubaciuc, director Epiless: "Compania Epiless a ales sa fie alaturi de O Seara Perfecta al III-lea an, pentru ca este un eveniment frumos, ca la carte si suntem mandri ca suntem azi alaturi de voi. Suntem o companie care ofera servicii medicale estetice pe piata, avem cele mai noi tehnologii si suntem unii dintre cei mai buni din Moldova, la fel ca si evenimentul."

Iar deliciile culinare si tortul aniversar au fost si mai savuroase alaturi de o bautura selecta. Vadim Stacu, brand manager Tezaur Divin: "Avem o afinitate si o placere deosebita sa fim la acest eveniment prezenti ca parteneri, vreau sa spun echipei voastre ca an de an sunt tot mai frumosi, la fel ca si divinul Tezaur, care devine o bautura rafinata si perfecta ca serile de astazi."

De sase ani, campionii serilor perfecte sunt la Pro TV! Momente unice, prezentari de moda, surprize si oameni de calitate la aniversarea O Seara Perfecta: