Google+

Deja obtii imprumuturi fara sa iesi din casa

Ai nevoie de un imprumut urgent, pana la salariu? Vcredit.md iti vine in ajutor! Poti obtine de la 500 pana la 3000 de lei timp de o ora. Nu mai trebuie sa te deplasezi la oficiul creditorului, sa stai in rand dupa acte care iti vor confirma veniturile sau sa-ti rogi rudele si prietenii sa-ti fie fidejusori. Doar completeaza formularul online de pe site si in cateva minute vei afla decizia expertilor creditari.

 

Cine şi cum poate beneficia de împrumuturi online, fără hârtii?

 

Pentru a beneficia de un împrumut 100% online, trebuie să accesezi site-ul www.vcredit.md şi să-ţi creezi un cont personal. După care, va urma completarea cererii de împrumut şi expedierea acesteia spre analiză. Timp de 1 oră maximum, vei primi răspuns la solicitare şi în caz de aprobare, suma necesară va fi transferată direct pe cardul personal sau o vei putea lua în numerar, din orice oficiu poştal. Tot de ce ai nevoie pentru a depune o cerere de împrumut sunt: telefonul sau calculatorul conectate la internet şi buletinul de identitate. 

 

Astfel, prin intermediul împrumuturilor online, pe termen scurt, poţi beneficia de orice sumă cuprinsă între 500 şi 3000 lei, cu o perioadă de rambursare între 10 şi 30 zile. Un avantaj important este faptul că pentru primul împrumut nu se aplică dobândă sau comision, astfel că va urma să rambursezi doar suma pe care ai solicitat-o, fără a plăti ceva în plus. În acest mod, ai posibilitatea să îţi creezi un împrumut personalizat, reieşind din propriile necesităţi şi capacităţi de plată. 

 

6 avantaje ale împrumutului 100% online

 

Cererea de împrumut se depune online. Site-ul este disponibil de pe orice dispozitiv. 

Completarea cererii îţi va lua 7 minute – interfaţa user-friendly a site-ului permite trecerea cu uşurinţă a celor câţiva paşi necesari. 

Confidenţialitatea şi protejarea datelor cu caracter personal sunt garantate pe tot parcursul utilizării serviciului de creditare online.

Având încredere în clienţii noştri, oferim şi alte avantaje pe parcurs – de exemplu, de la al doilea împrumut, suma disponibilă este de până la 5000 lei. 

Împrumutul 100% online este disponibil în toată ţara. Poţi depune cererea din orice localitate, important e să aveţi acces la internet. 

Banii sunt transferaţi direct pe cardul personal sau în numerar, imediat după aprobarea cererii.

 

Împrumuturile pe card presupun comoditate şi rapiditate, atunci când ai nevoie urgent de o sumă de bani. 

 

Vcredit.md este una dintre cele mai accesibile modalităţi de a împrumuta bani în timp scurt, cu minim de documente. Aceasta e cea mai potrivită soluţie atunci când apar cheltuielile neprevăzute şi vrei să le faci faţă cât mai curând posibil.  

 

www.vcredit.md 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn