Google+

"Am prezentat probe". Deputatul Elena Bodnarenco a fost audiata in calitate de martor la CNA, dar a refuzat sa spuna jurnalistilor numele persoanei care a incercat s-o mituiasca pentru a parasi PCRM - VIDEO

"Am prezentat probe". Deputatul Elena Bodnarenco a fost audiata in calitate de martor la CNA, dar a refuzat sa spuna jurnalistilor numele persoanei care a incercat s-o mituiasca pentru a parasi PCRM - VIDEO
Embed:

Dupa ce a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca i s-au propus bani pentru a parasi partidul comunist, astazi deputatul Elena Bodnarenco a fost audiata in calitate de martor la CNA. Deputata ne-a spus ca a prezentat si probe. Ea a refuzat sa le spuna jurnalistilor numele persoanei care a incercat s-o mituiasca.

 

Deputatul comunist, Elena Bodnarenco a venit la audieri cu un afis pe care era scris ca functionarii publici nu sunt o marfa pe care  poti sa o cumperi. Audierile au durat nu mai mult de 20 de minute.


Elena BODNARENCO, DEPUTAT PCRM: “Am prezentat probe ...”


Bodnarenco nu a vrut sa spuna numele celui care i-a propus banii, a precizat doar ca este vorba despre un deputat, care a incercat s-o mituiasca cu o suma formata din sase cifre. Deputatul sustine ca nu este singura careia i s-au propus bani pentru a parasi fractiunea.

Elena BODNARENCO, DEPUTAT PCRM: “Toti au avut asa oferte, inafara de Vladimir Voronin.“


Bodnarenco a fost citata anterior de doua ori, spune insa ca nu s-a prezentat pentru ca a avut motive, inclusiv recenta deplasare peste hotare. Elena Bodnarenco a fost audiata in calitate de martor la CNA dupa ce a spus la o emisiune televizata ca i s-au procupus bani pentru a parasi partidul comunistilor. 

 

------------------------------

 

UPDATE 15:44 Elena Bodnarenco, deputat PCRM: "Nu a fost timpul potrivit sa vin, o sa mai fiu citata, am prezentat probele pe care le-am avut. Am spus ceea ce am de spus. Dupa ce i-am zis Dl Voronin despre propunere, el a adus la cunostinta fractiunii, sunt oameni care au dorinta de a cumpara pe cineva. Cineva mi-a propus sa ies din fractiunea PCRM. Nu imi pare rau si nu am fost amenintata."

 

Deputatul Elena Bodnarenco este audiata, in calitate de martor, pe marginea unor declaratii publice despre o presupusa tentativa de corupere.

 

Direcţia generală urmărire penală a CNA examinează, în declaraţiile deputatului în Parlamentul Republicii Moldova, membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Elena Bodnarenco, făcute în cadrul unei emisiuni televizate. 

 

Din conţinutul acestor declaraţii rezultă faptul că un deputat din cadrul unui partid parlamentar i-ar fi propus bani şi funcţii pentru a o convinge să părăsească fracţiunea pe care o reprezintă.  Deputatul a fost citat pentru audieri de două ori, dar nu s-a prezentat la CNA, invocând diverse motive, inclusiv recenta deplasare peste hotare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn