Cei 14 deputati care au parasit PCRM in decembrie 2015 ar fi fost cumparati de Partidul Democrat (PDM) cu sume de sute de mii de euro. Declaratia apartine deputatei PCRM, Inna Supac, care, intr-un interviu pentru Ziarul de Garda, a vorbit si despre sumele de bani primite de fostii sai colegi de partid pentru a iesi din PCRM si a adera ulterior la PDM, scrie ZdG.md

Publicat:19.11.2018, 13:12

Deputata sustine ca, în fiecare luna, deputatii transfugi ar mai primi si o bursa speciala de câteva mii de euro din partea PDM, „ca sa nu uite sa ridice mâna atunci când e nevoie în sedintele parlamentului si sa apese butonul microfonului cât mai rar”.

„Noi am vorbit si despre sumele care se vehiculeaza în societate, de la 200 de mii pâna la 500 de mii de euro pentru un deputat. Suma a depins de functia pe care deputatul respectiv o ocupa. Si nu am în vedere doar PCRM. Constatam ca topul negativ apartine Partidului Liberal Democrat (PLDM) de la care au plecat 18 deputati. Se presupune ca cei care ocupau locuri mai vizibile în partid sau în parlament au primit mai mult. Pe lânga asta, în fiecare luna, deputatii respectivi mai au si o bursa speciala de câteva mii de euro din partea PDM, ca ei sa nu uite sa ridice mâna atunci când e nevoie în sedintele parlamentului si sa apese butonul microfonului cât mai rar. Deocamdata vedem ca ei se descurca bine cu aceasta sarcina venita de la PDM”, a declarat Inna Supac.

Deputata spune ca îsi aminteste foarte bine ziua în care colegii sai si-au anuntat plecarea din partid.

CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD