Google+

Dezvaluiri din Parlament: sumele de bani pentru care ar fi fost cumparati deputatii transfugi - ZdG.md

Cei 14 deputati care au parasit PCRM in decembrie 2015 ar fi fost cumparati de Partidul Democrat (PDM) cu sume de sute de mii de euro. Declaratia apartine deputatei PCRM, Inna Supac, care, intr-un interviu pentru Ziarul de Garda, a vorbit si despre sumele de bani primite de fostii sai colegi de partid pentru a iesi din PCRM si a adera ulterior la PDM, scrie ZdG.md

 

Deputata susţine că, în fiecare lună, deputaţii transfugi ar mai primi şi o bursă specială de câteva mii de euro din partea PDM, „ca să nu uite să ridice mâna atunci când e nevoie în şedinţele parlamentului şi să apese butonul microfonului cât mai rar”.

 

„Noi am vorbit şi despre sumele care se vehiculează în societate, de la 200 de mii până la 500 de mii de euro pentru un deputat. Suma a depins de funcţia pe care deputatul respectiv o ocupa. Şi nu am în vedere doar PCRM. Constatăm că topul negativ aparţine Partidului Liberal Democrat (PLDM) de la care au plecat 18 deputaţi. Se presupune că cei care ocupau locuri mai vizibile în partid sau în parlament au primit mai mult. Pe lângă asta, în fiecare lună, deputaţii respectivi mai au şi o bursă specială de câteva mii de euro din partea PDM, ca ei să nu uite să ridice mâna atunci când e nevoie în şedinţele parlamentului şi să apese butonul microfonului cât mai rar. Deocamdată vedem că ei se descurcă bine cu această sarcină venită de la PDM”, a declarat Inna Şupac.

 

Deputata spune că îşi aminteşte foarte bine ziua în care colegii săi şi-au anunţat plecarea din partid.

 

CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn