In tara noastra nu este loc pentru familiile netraditionale, iar marsul planificat de comunitatea LGBT nu ar trebuie sa aiba loc. Sustine presedintele Igor Dodon care a organizat impreuna cu sotia sa, un festivalul al familiei la care a oferit participantilor tot felul de distarctii pe gratis.

Publicat:16.05.2018, 11:41

O parte din Piata Marii Adunarii Nationale, s-a tranformat aseara intr-un mic parc de disractii pentru cei mici, cu topogane carusele si personaje din povesti. Cat a durat distractia mai multi interpreti a urcat pe scena si au inveselit publicul. 

Cei prezenti la eveniment au putut profita de  plimbari cu ponei, inghetata, pizza  si pop corn, toate oferite gratuit de fundatia primei doamne. Igor Dodon si-a facut aparitia la eveniment impreuna cu sotia si unul dintre fii sai.

Odata urcat pe scena presedinte a tinut sa-l aduca in atentia publicului si pe candidatul la functia de primar al capitalei, Ion Ceban impreuna cu familia sa.

Dupa ce i-a felicitat pe cei prezenti la festival, Igor Dodon a avut si un scurt mesaj pentru comunitatea LGBT.

“Si doar familii normale, altfel nu acceptam.”

 Presedintele considera ca trebuie de facut tot posibilul pentru o opri actiunile comunitatii LGBT, insa nu a precizat ce va intreprinde ca sa impiedice desfasurarea marsului “Fara frica” programat pentru sambata.

Igor DODON, PRESEDINTE RM:Pana sambata mai este vedem”.

 Dupa discurs, Dodon a facut o baie de multime si a pozat zeci de minute alaturi de cei care au stat in rand pentru o fotografie cu presedintele.

Cat a costat evenimentul si de unde vin banii  pentru distractii presedintele si prima doamna au refuzat sa ne spuna. Igor Dodon a anuntat ca va mai organiza si alte evenimente dedicate familiei cum ar fi  congresul din septembrie la care va participa si patriarhul Kiril al Rusiei.