Dupa ce un portal rus a scris ca in cadrul unei vizite recente, in Rusia, Dodon i-ar fi spus lui Putin ca dupa alegerile parlamentare va trebui sa imparta puterea cu democratii, astazi, intrebat daca o astfel de intrevedere a avut loc, seful statului ne-a spus ca nu discuta in afara tarii cu cine sa faca sau nu coalitie dupa parlamentare.

Publicat:16.05.2018, 08:31

Potrivit portalului  kommersant.ru, in cadrul unei vizite recente, in Rusia, Dodon i-ar fi spus liderului de la Kremlin ca dupa alegerile parlamentare va trebui sa imparta puterea cu democratii, intrucat nici PSRM si nici PD nu ar obtine majoritate parlamentara.

Igor DODON, PRESEDINTE RM: "Eu nu voi discuta, in afara tarii, cu cine PSRM si presedintele tarii va face sau nu coalitie dupa parlamentare. Asta Filip si Candu e deprins sa se duca la europeni si sa-i roage sa o indoaie pe Maia Sandu sa faca coalitie cu ei, sa faca  Alianta 3, Alianta 4 sau alianta nu stiu care.

Eu cred ca partidul PSRM va obtine majoritate parlamentara si nu va avea nevoie de niciun partener de guvernare. PAS, DA, democrati ei marea majoritate au fost la guvernare, ajunge, oamenii au vazut de ce sunt ei capabili. Si ceea ce tine de intrevederea din luna aprilie: nu confirm, dar nici nu infirm."