Google+

Dodon, SUPARAT foc pe Usatii dupa ce acesta a declarat ca socialistul s-a intalnit cu Plahotniuc in Cipru: "Las, fricos si balabol, e rezultatul imaginatiei lui"

Daca nu isi cere scuze public, atunci va fi un las si un fricos. Sa lase frustrarile, asta e doar in imaginatia lui Usatii. Astfel reactioneaza liderul PSRM Igor Dodon la declaratiile liderului PN Renato Usatai prin care acesta a afirmat ca saptamana trecuta socialistul a mers in Cipru pentru a se intalni cu democratul Vlad Plahotniuc.

 

Igor DODON, LIDER PSRM: "Apelurile la boicotarea alegerilor sunt contraproductive. Nu asigura atingerea alegerilor anticipate. In interesul cui este boicotarea? Demoralizarea opozitiei. Scopul este de a face jocul guvernarii ologarhice.

 

Opozitia trebuie sa ia functia de presedinte. Partenerii trebuie sa inteleaga importanta alegerilor. Sa lase frustrarile personale. Noi avem sanse reale ca presedintele sa fie un garant al statalitatii. Miza este prea mare, ma adresez colegilor de proteste. Lasati interesele si ambitiile personale. 

 

" - Va referiti la Usatai? - In special la personajul acesta politic."

 

Eu sunt pregatit pentru a candida pentru functia de presedinte."Igor Dodon despre Renato Usatii dupa ce acesta a declarat ca Dodon s-a intalnit cu democratul Vlad Plahotniuc in Cipru:

 

Igor DODON, LIDER PSRM: "Am discutat cu Dl. Nastase. Vineri eram aici, la 4 m-am intalnit cu dl Nastase. I-am zis, vor fi alegeri, mergem in campanie, nu ne atacam reciproc.

 

Cat despre Usatii, avem un partener de proteste care la 2 saptamani trebuie sa atace socialistii. El ba e la Balti, ba nustiu unde.

 

Acesta este rezultatul imaginatiei domnului Usatai. Frustrarile personale pe care le are in ultimele zile.

 

El a zis ca are probe, lasa sa le prezinte. Daca nu le prezinta atunci cer public sa-si ceara scuze. Altfel va fi las, fricos si cum este o vorba in rusa: balabol. Balobal si in Africa e balabol (tr. din rusa: demagog)

 

Acestea sunt prostii si aberatiile unei persoane frustrate. Scuze publice sau balabol."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn