Google+

Dorin Chirtoaca a prezentat listele cu semnaturi ca sa candideze pe circumcriptia numarul 32, care include satul sau de bastina, Colonita si alte cateva suburbii ale capitalei - VIDEO

Dorin Chirtoaca a prezentat listele cu semnaturi ca sa candideze pe circumcriptia numarul 32, care include satul sau de bastina, Colonita si alte cateva suburbii ale capitalei - VIDEO
Embed:

Dorin Chirtoaca a prezentat listele cu semnaturi ca sa candideze pe circumcriptia numarul 32, care include satul sau de bastina, Colonita si alte cateva suburbii ale capitalei. Daca va fi acceptata, liderul PL va fi al patrulea in buletinul de vot.

 

Dorin CHIRTOACA, LIDERUL PL: "Sunt 873 de semnaturi colectate in localitatile din suburbiile Chisinaului. Marea majoritate a semnat deschis si cu placere si asta ne-a incurajat sa mergem in alegeri. Pacat ca la apelul pe care l-am facut nimeni nu a reactionat, ca sa mergem cu un singur candidat pro-european."

 

Presedintele Comisiei Electorale de Circumscriptie spune ca Dorin Chirtoaca ar putea fi al patrulea in buletinul de vot pentru circumscriptia nr. 32.

 

Ludmila CUTASEVICI, PRESEDINTELE CONSILIULUI ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPTIE NR. 32: "Sunt inregistrati 3 concurenti electorali. Este vorba de Nina Costiuc, Svetlana Popa, Mihai Popsoi."

 

Circumscriptia nr. 32 include localitatea de bastina a lui Dorin Chirtoaca - Colonita, dar si Vatra, Vadul lui Voda, Tohatin, Stauceni, Gratiesti, Ghidighici, Cruzesti, Cricova, Condrita, Ciorescu, Budesti si Bubuieci.

 

Tot astazi, Chirtoaca l-a atacat pe Andrei Nastase care candideaza in circumscriptia numarul 33 ce include alte suburbii ale capitalei, amintindu-i ca a castigat pentru Victor Topa 7 milioane de euro la CtEDO in dosarul AirMoldova, fiind avocatul acestuia.

 

Dorin CHIRTOACA, LIDERUL PL: "Din discutie a iesit la suprafata faptul ca exista o implicare a lui Andrei Nastase personal in treaba asta inca din anii 2000 pentru ca dumnealui a aruncat replica, pai este onorabil sa castigi la CtEDO 7 milioane de euro."

 

 Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Nu comentez ineptiile unui personal aflat in agonie. Sunt aceleasi ca si cele emise in spatiul public de Plahotniuc, Dodon, Ciobanu si altii."

 

Andrei Nastase a lucrat la Air Moldova pana in august 2002, cand s-a decis in judecata desfiintarea intreprinderii moldo-germane AIR Moldova. Atunci compania a apelat la CtEDO, fiind reprezentata de Andrei Nastase, iar in decembrie 2008 statul a fost nevoit sa acorde despagubiri de 6,7 milioane de euro firmei fondate in Germania.  


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn