Google+

Dorin Chirtoaca a spus ca toata campania este controlata de Plahotniuc si Dodon, iar blocul ACUM nu are sansa sa castige dupa regulile sistemului mixt croit de cei doi - VIDEO

Dorin Chirtoaca a spus ca toata campania este controlata de Plahotniuc si Dodon, iar blocul ACUM nu are sansa sa castige dupa regulile sistemului mixt croit de cei doi - VIDEO
Embed:

Liberalii cred ca alegerile vor fi fraudate, in conditiile in care in campanie sunt utilizate resursele administrative si se impart cadouri. Astazi, Dorin Chirtoaca a spus ca toata campania este controlata de Plahotniuc si Dodon, iar blocul ACUM nu are sansa sa obtina majoritatea Parlamentara. Socialistii spun ca de fapt, PL lucreaza cot la cot cu PD, iar democratii nu au reactionat.


Liberalii au depus inca o contestatie la CEC in care insista ca PSRM sa fie scos din cursa electorala. Cei de la PL afirma ca, totodata, seful statului ar trebui sa fie demis din functie pentru ca se implica in campania socialistilor.  

 

Dorin CHIRTOACA, LIDERUL PL: “ Pupa colacul la Taraclia, in fata sectii de votare. Camuzurile din Rusia. Scrie sloganul Moldova are viitor. Promoveaza separatismul. Este grup infractional organizat.”

 

Totodata, reprezentatii Parlamentului si ai  Guvernului fac campanie pentru Partidul Democrat, spune Dorin Chirtoaca, iar asta va duce la aceea ca in legislativ vor ajunge PSRM, PD si Partidul SOR.

 

Dorin CHIRTOACA, LIDERUL PL: “Inducerea in eroare a cetatenilor ca ei ca si cum fac o alegere, nu are cum sa fie alegerea corecta. Nu au cum acestea alegeri sa fie libere si corecte, alti candidati cum sa-si faca campanie.”

 

Chirtoaca, dar si Vlad Biletchi vin cu  acuzatii si in adresa blocului ACUM. Acestia spun ca e o fatarnicie sa spui ca vei castiga intr-un scrutin in care regulile sunt dictate de Plahotniuc si Dodon. 

 

Vlad BILETCHI, LIDERUL MISCARII UNIONISTE ODIP:Cum se poate ca ACUM care spune votul mixt este o frauda, este un joc al Plahotniuc si Dodon si tot ei sa spuna ca in aceasta frauda si faradele ei vor acumula majoritatea. Ei vor sa castige, este de noaptea mintii”

 

Socialistii, insa, sustin ca liberalii coloboreaza cu Vlad Plahotniuc pentru a-i scoate din cursa, iar PL le raspunde ca nu ei au stat alaturi de democrati votand proiectele acestora.

 

Democrati nu au raspuns la telefon iar reprezentantii blocului ACUM spun ca nu vor comenta cele spuse de Chirtoaca.Vineri, presedentia si socialistii s-au ales cu cate un avertisment de la CEC dupa ce PL si partidul SOR au depus contestatii, cerand excluderea socialistilor din cursa 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn