Google+

Doua asistente medicale, in stare de ebrietate la un spital de copii din capitala. Ce a aratat etilotestul cand au fost rugate sa treaca controlul - VIDEO

Doua asistente medicale, in stare de ebrietate la un spital de copii din capitala. Ce a aratat etilotestul cand au fost rugate sa treaca controlul - VIDEO
Embed:

Doua asistente medicale cu varstele de 47 ani si respectiv 60 de ani au fost suprinse in stare de ebrietate la locul de munca de o femeie care venise cu copilul ei la un control. Aceasta a alertat imediat autoritatile.

 

Potrivit politiei, in jurul orei 00.30, o femeie din capitala a sunat la Politie si a comunicat faptul ca, doua asistente medicale au fost depistate in stare de ebrietate, in timp ce a venit la spital cu copilul minor, pentru ai fi acordata asistenta medicala. Femeia vazand starea angajatilor medicali, s-a refuzat de serviciile respective si s-a dus la un alt spital pentru copii din capitala.

 

La fata locului s-au deplasat ofiţerii de securitate publica din cadrul IP Centru al Directiei de Politie a mun.Chisinau, pentru a documenta informatiile primite. Initial, asistentele medicale au refuzat cerintele legale ale poliţiştilor de a depune explicatii în acest context. Astfel a fost informata si conducerea Centrului Republican de Ocrotire a Sanatatii Mamei si Copilului.

 

Totodata, ofiterii de securitate publica au solicitat interventia unui echipaj al INP, dotat cu un etilotest, care au constatat in aerul expirat o concentratie de alcool de 0,58 mg/l si 0,59 mg/l.

 


Politia investigheaza cazul pentru a stabili pedeapasa angjatilor medicali.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn