Doua asistente medicale cu varstele de 47 ani si respectiv 60 de ani au fost suprinse in stare de ebrietate la locul de munca de o femeie care venise cu copilul ei la un control. Aceasta a alertat imediat autoritatile.

Publicat:13.07.2016, 09:23

Potrivit politiei, in jurul orei 00.30, o femeie din capitala a sunat la Politie si a comunicat faptul ca, doua asistente medicale au fost depistate in stare de ebrietate, in timp ce a venit la spital cu copilul minor, pentru ai fi acordata asistenta medicala. Femeia vazand starea angajatilor medicali, s-a refuzat de serviciile respective si s-a dus la un alt spital pentru copii din capitala.

La fata locului s-au deplasat ofiterii de securitate publica din cadrul IP Centru al Directiei de Politie a mun.Chisinau, pentru a documenta informatiile primite. Initial, asistentele medicale au refuzat cerintele legale ale politistilor de a depune explicatii în acest context. Astfel a fost informata si conducerea Centrului Republican de Ocrotire a Sanatatii Mamei si Copilului.

Totodata, ofiterii de securitate publica au solicitat interventia unui echipaj al INP, dotat cu un etilotest, care au constatat in aerul expirat o concentratie de alcool de 0,58 mg/l si 0,59 mg/l.


Politia investigheaza cazul pentru a stabili pedeapasa angjatilor medicali.