Google+

Dupa ce a fost reparata, strada Vasile Alecsandri e din nou... in reparatii. Compania care a efectuat lucrarile strica bordura si pune alta in loc. Care este motivul - VIDEO

Dupa ce a fost reparata, strada Vasile Alecsandri e din nou... in reparatii. Compania care a efectuat lucrarile strica bordura si pune alta in loc. Care este motivul - VIDEO
Embed:

La doi ani dupa ce a fost reparata capital, strada Vasile Alecsandri e din nou... in reparatii. Compania care a efectuat lucrarile strica bordura si pune alta in loc, pentru ca persoanele cu dizabilitati sa poata trece peste ele. Se intampla dupa ce mai multe ONG-uri au sesizat autoritatile.


Pe strada Vasile Alecsandri lucrarile sunt in toi. Muncitorii companiei Delta, care a reparat capital strada, au revenit sa corecteze greselile facute acum doi ani. Astazi, acestia s-au apucat sa scoata pavajul, au sapat si au frezat bordura.

 

“Astea sunt niste obiectii catre compania noastra, refacem.”

 

Lucrarile se fac din contul companiei. Bordura va fi coborata de la 15 la 4 centimetri, astfel ca persoanelor care se deplaseaza in scaune cu rotile sa le fie mai usor.

 

Lucrarile au inceput dupa ce reprezentantii Asociatiei Persoanelor cu dizabilitati “Motivatia”, impreuna cu alte ONG-uri au sesizat responsabilii de la primarie. Ei sustin ca inca inainte de a fi reparata strada, au cerut ca bordura sa nu depaseasca 4 centimetri. Pentru ca nu au fost auziti, au atacat in instanta Directia Transport si Cai de Comunicatie.

 

Ion CEBOTARICA, JURIST ASOCIAȚIA “MOTIVAȚIA”: “Domnul Butucel a recunoscut si a zis ca vor  schimba.”

 

 Purtatorul de cuvant al primariei, Vadim Branzaniuc spune ca lucrarile sunt executate la indicatia Directiei Transport.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn