Google+

Dupa inchiderea sectiilor de votare, mai multi tineri au protestat in fata sediului PSRM. Acestia le-au cerut socialistilor sa intoarca cele 9 milioane cheltuite pentru referendum - VIDEO

Dupa inchiderea sectiilor de votare, mai multi tineri au protestat in fata sediului PSRM. Acestia le-au cerut socialistilor sa intoarca cele 9 milioane cheltuite pentru referendum - VIDEO
Embed:

Tot aseara dupa inchiderea sectiilor de votare, mai multi tineri au protestat in fata sediului PSRM. Cu un tricolor in maini si pancarde ei le-au cerut socialistilor sa intoarca cele 9 milioane de lei cheltuite pentru referendumul de demitere a primarului capitale. Consilierul Ion Ceban, dar si alti socialisti au iesit sa discute cu ei, iar manifestatia s-a transformat intr-o galceava.

 

Vlad BILETCHI, PRESEDINTE ODIP: ”Ei sunt cei care fac un joc murdar si pe la spate ataca romanismul pe la spate ataca tot ce inseamna integrare europeana,apropiere de vest si de Romania. Ei sunt cei care blocheaza toate modernizarile din Chisinau.”

 

“Azi cetatenii au demonstrat inca odata ca nu asculta aceste indemnari criminale ale socialistilor si nu s-au prezentat la vot.”

 

 “Am venit sa vedem fetele la oamenii care au vrut sa ne impuna ceva ce vor ii,nici nu o intrebat pe nimeni,din start o fost clar ca asta numa pentru interesu lor."

 

 Tinerii i-au indemnat pe socialisti sa organizeze acum si un referendum de demitere  a presedintelui Igor Dodon. Sa discute cu membrii ODIP a iesit Ion Ceban.

 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM: “Deci sa fie foarte clar, acesti noua milioane de lei au fost cheltuiti pentru o procedura democratica. Acum ascultati-ma atent noi ii vom intoarce  dupa alegerile parlamentare sau locale noi ii vom intoarce.”

 

 Dupa Ion Ceban au iesit sa discute cu protestatarii si alti membri PSRM. Aseara in fata sediului PSRM s-au adunat si cativa simpatizanti ai PSRM, care s-au luat la harta cu cei care au venit sa protesteze.

 

“Chiar daca sunteti rusi nu conteaza,noi traim in Moldova,noi putem trai impreuna bine.Ei ne impotrivesc unul impotriva altuia.Asta este tactica lor pentru a ne inrautati.Nu va dati provocatiilor,ei sunt provocatori si vor raspunde conform legii.”


ODIP este o organizatie neguvernamentala, care promoveaza uninonisumul.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn