Femeia de 30 de ani si fiul ei de patru ani, care s-au stins in urma exploziei din blocul de la Rascani, sunt condusi astazi pe ultimul lor drum. Corpurile neinsufletite au fost puse intr-un singur sicriu, de culoare alba, iar acesta a fost depus in fata cladirii unde s-a produs deflagratia.

Publicat:10.10.2018, 06:54

O multime de oameni s-a adunat in fata blocului unde s-a produs explozia pentru a-si lua ramas bun de la cei doi oameni care si-au pierdut viata. Urmeaza sa fie inmormantati la Cimitirul Doina din capitala.

Rudele si prietenii barbatului, care si-a pierdut sotia si fiul, au venit din Camerun ca sa fie alaturi de el.

In urma deflagratiei care a avut loc sambata seara, 4 persoane si-au pierdut viata, iar 8 oameni au fost raniti. Trei dintre ei raman internati in spital, printre care un salvator, dar si proprietara apartamentului, in varsta de 32 de ani, starea careia este grava.

Versiunea preliminara anuntata de seful Inspectoratului de Urgenta chiar in noaptea tragediei este ca gazul s-a scurs de la o butelie. Ulterior bucati din aceasta au fost gasite in apartamentul de la etajul 14. Mihail Harabagiu a mai spus ca o femeie le-ar fi declarat oamenilor legii ca deflagratia s-a declansat in momentul in care ea aprins lumina. Specialistii urmeaza sa efectueze o expertiza minutioasa a locului respectiv pentru a stabili cauza exacta.

Un clip video in care se presupune ca a fost surprins momentul exploziei din blocul din sectorul Rascani al capitalei a fost publicat ieri pe internet. Cei care au postat filmuletul sustin ca erau live pe Instagram cand au auzit bubuitura.