Google+

Fostul presedinte al raionului Ialoveni, dat in urmarire internationala, s-a PREDAT autoritatilor. Acesta a fost plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile - VIDEO

Fostul presedinte al raionului Ialoveni, dat in urmarire internationala, s-a PREDAT autoritatilor. Acesta a fost plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile - VIDEO
Embed:

Dupa mai bine de patru luni in care a fost dat in cautare internationala, astazi, fostul presedinte democrat al raionului Ialoveni s-a predat organelor de drept. Tot astazi, acesta a fost plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile.


“-De ce aţi fugit din ţară?- ….-De ce aţi decis să vă întoarceţi şi să vă predaţi CNA-ului? …. ”


Procurorii au cerut astazi 30 de zile de arest in izolatorul CNA pentru fostul presedinte al raionului Ialoveni. Instanta  l-a plasat in arest la domiciliu. Potrivit avocatului, Popescu se declara nevinovat si spune ca atunci cand a parasit tara, nu stia ca pe numele lui este pornita o cauza penala. 


Ilie GALCA, AVOCAT: “Cand a aflat este pornit dosar penal, a venit sa-si demonstreze nevinovatia. Nu sunt probe care sa demonstreze vina."

Lilian Popescu este acuzat ar fi cerut 180 de mii de euro mita de la administratorul unei companii pentru a favoriza firma la castigarea unei licitatii publice. Ar fi primit 25 de mii de euro, iar restul banilor urma sa-i primeasca dupa finalizarea lucrarilor. La sfarsitul lunii octombrie, Popescu a fost dat cautare generala, iar acum mai bine de o luna el a fost vazut intr-un mall din Iasi. Fostul presedinte al raionului Ialoveni risca 15 ani de inchisoare.

 

FOTO - Fostul presedinte al raionului Ialoveni, dat in cautare internationala, se plimba nestingherit intr-un mall din Iasi?


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn