Google+

Ghiletchi: PLDM ar putea vota un candidat PD, dar depinde cine este candidatul. Balan: "Noi am fortat echipa sa participe"

PLDM ar putea vota un candidat PD la functia de premier, dar depinde cine va fi acesta. Asta a declarat deputatul Valeriu Ghiletchi dupa sedinta fractiunii. Totodata, liberal-democratii au anuntat ca urmeaza sa se intalneasca astazi la 13:00 cu PD.Valeriu GHILETCHI: "Am avut sedinta cu doi dintre cei 7, astazi la 13:30 ne intalnim cu PD, daca vor dori, vrem claritate. In principiu fractiunea este de acord sa accepte sa voteze candidatul PD, dar depinde de candidat.Nu este nicio decizie in privinta celor 7 deputati, daca vom merge impreuna la guvernare atunci nu va fi nimic, daca nu vom vota, atunci s-ar putea lua o decizie in privinta lor."

 

Chiril LUCINSCHI: "Nu am luat nicio decizie, demult nu ne-am vazut cu PD, o sa ne intalnim si o sa discutam. Dupa 13:30 situatia va fi mai clara."

 

Ion BALAN: "Am convenit sa ne intalnim si sa discutam, ca toata fractiunea sa ia o decizie. Noi astazi am convenit ca daca mergem sa discutam, majoritatea ar sustine participarea la guvernare. Am fortat fractiunea sa participam la negocieri. Noi am hotarat sa participam, noi credem ca este necesar acest lucru, ar fi gresit ca PLDM sa fie in opozitie. Speram ca PLDM sa optina dreptul de a participa la guvernare. Noi nu stim inca candidatul, decizia o vom lua impreuna cu fractiunea, in cazul in care este un asa candidat (tr. Plahotniuc)."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn