Google+

Ghimpu, despre cei doi liberali care au parasit partidul: "Le-au pus bata deasupra capului. Le-au dat textul sa-l puna pe facebook. Au fost cu Ghimpu, iar acum sunt cu Plahotniuc. Jos bata lui Plahotniuc!"

Le-au pus bata deasupra capului si i-au amenintat cu dosare. Asta spune liderul PL Mihai Ghimpu despre cei doi liberali care au anuntat ca parasesc partidul.

 

Mihai GHIMPU, LIDER PL: "Au pus organul asupra lui, cel mai usor e ca putem sa-l trasnim cu bata, sa-l dam cu capul de asfalt, cum zicea ministrul de Interne. Daca are o afacere ceva, gata.

 

I-ati auzit vreodata sa vorbeasca? Cum poti sa zici ceva cand niciodata nu ai deschis gura, nici la partid, nici la Parlament. Iata dovada, deasupra lor a stat bata si li s-a dat textul ca sa-l puna pe facebook.

Eu ma tem ca au fost cu Ghimpu, iar acum sunt cu Plahotniuc si dupa expirarea mandatului nu o sa fie nici nu unul si nici cu altul.

 

Era simplu sa plece fara sa zica nimic. Eu de cand a murit Stalin sunt incomod. Ei trec dintr-o parte in alta, cum le este comod. Era corect sa zica ca parasesc partidul din motive personale. E o masinarie impotriva mea pentru ca promovez unirea cu Romania.

 

Ati vazut inainte cati erau cu Filat, iar acum toti acestia sunt cu Plahotniuc. Inainte bateau in Plahotniuc, iar acum sunt cu el.

 

Ghimpu e rau! Oameni buni, daca Ghimpu e rau atunci duceti-va cu Plahotniuc. O sa mancati icra rosie pe paine neagra, insa stand in genunchi si icra o sa fie artificiala. Jos Plahotniuc. Bata lui Plahotniuc."

 

Iurie Darda si Oleg Ogor au anuntat pe facebook ca parasesc Partidul Liberal, pentru ca formatiunea este in cadere.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din POLITIC

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn